Persoonlijke groei Coaching - Loopbaancoaching

Van hard werken naar HART-werken
Haarlem

Voel je je ongelukkig in je werk en zit je er duidelijk niet meer op je plek? Zit je vast en weet je niet hoe je nu verder moet? En wil je niets liever dan je inkomen verdienen met werk waar je plezier, voldoening en energie uit haalt? Iets waarin je jouw unieke missie kan uitdragen?

Ik help je graag jouw Werkgeluk (terug) te vinden. Werk vinden of creëren dat bijdraagt aan jouw life purpose. Ik ben ervan overtuigd dat dit voor iedereen is weggelegd, ieder op zijn eigen manier. Van HARD werken naar HART-werken.

Vaak lopen professionals vast omdat ze teveel gericht zijn op wat de buitenwereld te bieden heeft. Ze vragen zich af wat er beschikbaar is (aan vacatures) en waar ze een kans zouden maken. En gaan ze uit van wat er op hun CV staat. Dat noem ik ook wel leven vanuit een extern kompas: denken in schaarste en je afhankelijk voelen van het aanbod: wie zou mij willen hebben? Dat is meestal niet een hele fijne uitgangspositie.

  • Waar ik je naartoe wil bewegen is het koersen op je interne kompas, je innerlijke GPS. 
  • Alle mitsen en maren even opzij zetten zodat je werkelijk contact gaat maken met je hart en je verlangens. 
  • Waar wordt je écht blij van?
  • Wat heb jij te bieden?
  • Om dat als vertrekpunt te nemen en zelf de regie pakken van je leven en loopbaan.

Mijn motto is dan ook: “Steek je kop boven het maaiveld uit en SHINE!’

Biografie / Over Gertrud de Witte

Ik ben Gertrud en werkzaam als WerkgelukCoach.

Nadat ik een burnout kreeg tijdens mijn loopbaan in het internationale bedrijfsleven, besloot ik het roer om te gooien. Ik liet mezelf omscholen tot coach en therapeut en startte in 2007 mijn eigen bureau. Mijn missie is om hoogopgeleide professionals die, net als ik jaren geleden, vast zijn gelopen en hun geluk in werk en leven willen (her)vinden. Ik geloof in het zelfredzaam maken van mensen en daardoor help ik ze steviger in hun schoenen te staan en hun dromen waar te maken. Te groeien en te bloeien in het werk maar ook als mens.

De speerpunten in mijn coaching zijn:

  • Zingeving en bezieling: Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Welke bijdrage wil jij leveren? Wat is jouw ‘why’?
  • In je kracht en in contact met jezelf: Van (teveel) denken naar meer voelen. Weer in contact komen met je eigen lijf om te voelen wat jíj wilt en wat jouw waarheid is.
  • Inzicht creëren en opruimen: Oude bagage en overlevingsmechanismen die je niet langer dienen opruimen en verwerken, zodat je vrij bent om je verlangens te leven.
  • Praktisch en resultaatgericht: Ik reik je praktisch gereedschap aan om verandering te brengen in jouw situatie en we onderzoeken hoe jij jouw dromen op een haalbare en realistische manier kan manifesteren.

Mijn specialismen zijn HSP/hooggevoeligheid, zingeving, omgaan met perfectionisme, een hoge lat en een groot verantwoordelijkheidsgevoel, en grenzen leren voelen en aangeven.


WERKERVARING EN OPLEIDINGEN

Na 2 HBO-opleidingen en studie-, woon- en werkervaring in het buitenland, heb ik jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt. Onder andere als Product Manager/Inkoopster in de modebranche en als Brand Manager (Marketing) voor diverse A-merken in de gezondheidsproducten en zelfzorggeneesmiddelen.

Inmiddels ben ik breed opgeleid als coach en loopbaancoach en burnouttherapeut, waaronder: NLP Master Practitioner, gecertificeerd Familieopsteller, Traumawerk, Oplossingsgericht Werken, Ancestral Clearing Techniques, Yogadocent, Vitaliteitkunde, CSR-Chronische Stress / Burnout, Medische Basiskennis en vele andere.

Met de combinatie van mijn achtergrond in het bedrijfsleven, mijn persoonlijke reis en mijn kwalificaties als coach en therapeut begeleid ik nu hoogopgeleide dertigers en veertigers die weer de regie over hun eigen leven en loopbaan in handen willen nemen. Professionals die er achter willen komen wat het leven allemaal te bieden heeft en hoe ze meer uit zichzelf kunnen halen, met bezieling en bevlogenheid.

Op deze manier wil ik mijn bijdrage leveren aan het geluk en welzijn van anderen en hoop zo deze wereld een klein beetje mooier te kunnen maken.

ESENZIA Werkgelukcoaching
Gertrud de Witte

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: