Persoonlijke groei Kunstzinnige therapie

Wat wil zichtbaar worden via Intuitief Schilderen
Velsen-zuid

Wat wil zichtbaar worden....., wat wil zich laten zien. Wat leeft er in jou en hoe kun je daarmee in contact komen. 
Middels geleide meditatie en het schilderproces wordt er een directe verbinding met de emotionele laag gemaakt.

Intuïtief schilderen is een innerlijke reis, een ontdekkingsreis naar datgene wat in je leeft. Het bestaat uit luisteren, voelen en volgen. Daarna ga je op een expressieve of intuïtieve manier met verf, krijt en andere materialen vorm geven aan jouw innerlijke beleving.

Naarmate er meer overgave is, wordt je intuïtie verfijnder. Soms zul je blokkades tegenkomen en soms zal de innerlijke stroom je meenemen. Het aangaan van dit proces kan resulteren in een explosie van creativiteit, levenskracht en blijdschap.

Intuïtief schilderen is een krachtig, spiritueel en creatief proces. Het vereist compassie en toewijding. Intuitief schilderen is er om je relatie met je intuïtie te transformeren. Om jezelf te wijden aan horen. Om echt te luisteren.

Wat kun je bij elke schildersessie van mij verwachten:

  • Starten met een meditatie/bodyscan om thuis te komen bij jezelf.
  • Een startopdracht opdracht  gebaseerd op het betreffende thema.
  • Kleine groepen, dus maximale aandacht.
  • 15 jaar ervaring dus veilige en deskundige ondersteuning van jouw proces.
  • Schildersessies op de vrijdag- en/of zaterdagochtend.

Welk aanbod is er?

  • Drie ochtenden werken aan één thema. Aanbod bestaat uit verschillende thema’s.
  • Chakra schildercursus bestaande uit 7 zaterdagen.
  • Een feestdag: beweging, zintuigen en schilderen.
  • Individuele sessies.

Biografie / Over Hanne Wagemaker

Als maatschappelijk werker in 1989 begonnen. Tot op heden is mijn drijfveer bewustwording, groeien en leren, voor mezelf EN voor anderen.

Begin jaren '90 heb ik een 4-jarige readersopleiding gevolgd en heb daarmee mijn intuitie gescherpt. Vervolgens Reiki-Master geworden om het zelfgenezend vermogen van mensen te stimuleren. En ondertussen heb ik gedurende 10 jaar schilderslessen gevolgd, meditatief en expressief.

In 2002 heb ik mijn creatieve en spirituele kant gecombineerd en was mijn praktijk 'Intuitief Schilderen' een feit. Daarna diende zich een nieuwe passie aan, de energetische wereld van de kristallen en medio 2008 heb ik een opleiding tot Kristal Master afgerond, welke een prachtige aanvulling vormde tijdens het geven van reikisessies. Rond 2012 een 6-daagse 'Train de trainer' gevolgd en in het voorjaar van 2017 heb ik de opleiding tot meditatiecoach afgerond. Kristallen blijven een passie waarbij ik tegenwoordig met kralen van halfedelstenen colliers maak gebaseerd op hun energetische werking en op die manier mensen kan ondersteunen.

Ik zie mezelf als een senior coach en ben nog steeds gefascineerd door de diepe ervaring van emoties wanneer mensen met verf, kwast en soms met hun handen aan de slag gaan. Het cognitieve wordt uitgeschakeld en tijdens het schildersproces mag alles zichtbaar worden wat gezien wil worden.

Studio voor bewustwording
Hanne Wagemaker

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.