Persoonlijke groei Coaching - Bedrijfscoaching

Natuurlijke marketing met paarden
Haarlem

Natuurlijke Marketing - geen trucje maar een vanzelfsprekende basis

Wat als marketing geen theorie is, maar een principe? Geen trucje, maar belichaming? 
Het werk met de paarden laat mij al een aantal jaren het principe van aansluiting zien. Een natuurlijke werking van de kudde. Een principe dat feilloos past op alles wat aansluit als het klopt: energie, de klant, geld en jezelf. Hoe anders zou de wereld eruit zien als marketing en uitingen daarvan uit zouden gaan! 

Ik begeleid andere ondernemers in het omarmen van dit idee en de uitwerking ervan met oa workshops als 'Roeping vs Blokkade' en 'Natuurlijk geld verdienen'. Ook organiseer ik een driedaagse cursus 'Natuurlijke Marketing'. De paarden maken uiteraard onderdeel uit van het aanbod, want zij laten ons dit ervaren.

Durf jij anders te kijken en op vertrouwen te ondernemen? Weet je welkom.

Meer informatie en data vind je op mijn website. Voel je vrij om contact op te nemen als je vragen hebt.

Biografie / Over Ariënne Post

Mijn lightbulb moment
Al zolang als ik mij kan herinneren wilde ik werken met mensen, dieren en gedrag. Ik begon met de studie psychologie, maar was daar achteraf gezien op dat moment nog te jong voor en teveel zelf in ontwikkeling. Ik switchte naar de opleiding marketingcommunicatie: emoties leggen in de juiste tekst en beeld. Na mijn studie ging ik jaren aan de slag als marketing communicatie manager in diverse commerciële bedrijven. Tot ik in een nieuw team een training kreeg en ineens het muntje viel. Wat die man daar stond te doen, dat wilde ik ook! Mensen inzicht geven in hun unieke kracht en roeping.

Mijn draai
Het verlies van mijn zoontje zorgde ervoor dat ik die draai daadwerkelijk durfde te gaan maken. Ik had niks te verliezen, want het meest waardevolle had ik al verloren. Zo voelde het. Ik ging op zoek naar de juiste coachopleiding voor mij en ontving al snel ook mijn eerste eigen sessie paardencoaching. Alles kwam samen: mensen, dieren en gedrag. En zo ontstond LAB30. Mijn eigen coachingspraktijk, met en zonder paarden.

Een nieuw begin
Door mijn eigen ervaring met (chronische) stress op de werkplek en de overweldigende impact van verlies, weet ik wat voor kracht er in ons schuil gaat. En hoe wijs het lichaam is. Ik zet mij met mijn coaching, workshops en trainingen in om de waardevolle eigen wijsheid en het vertrouwen daarin naar voren te halen. Dit maakt energie vrij en zet je in beweging om je dromen te gaan realiseren.

LAB30
Ariënne Post

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: