Persoonlijke groei Kleurentherapie

Ervaar de kracht van kleuren
IJmuiden

Geef je zelfvertrouwen een boost met de kleurige balansflessen van Aura-Soma

Vicky Wall ontwikkelde deze therapie, ze zei: “Je bent de kleuren die je kiest.” Je kiest namelijk nooit zomaar een kleur, je kiest dat wat je onbewust nodig hebt. Kleuren hebben een eigen taal, ze gaan voorbij je gedachten en overtuigingen en brengen je rechtstreeks in contact met je bezieling. Ze raken je in andere lagen van je bewustzijn dan woorden dat doen.

  • Bij een volledig kleurconsult kies je vier balansflessen en krijg je inzicht in datgene wat nu je aandacht vraagt in je persoonlijke ontwikkeling.
  • Haal het beste uit jezelf met een numerologie consult: door de balansflessen aan je geboortedatum/-naam te verbinden, krijg je nog meer informatie over jouw unieke persoonlijke bagage.
  • Met een zachte chakra massage wordt de energiestroom van de chakra's gestimuleerd met gebruik van kleurige balansoliën en edelstenen.

En ik werk met de kleuren lichtpen. Door gebundeld licht direct in je chakra's, meridianen of acupunctuurpunten te schijnen, worden je chakra's op een andere wijze in balans gebracht. Het gekleurde licht heft blokkades op zodat energieën beter kunnen doorstromen en je je vitaler en ontspannen gaat voelen. Soms zijn meerdere behandelingen nodig om oude patronen of emoties op een dieper niveau op te lossen.

De magische kleuren ondersteunen op een liefdevolle manier jouw bewustwordingsproces. Het helpt je te herinneren wie je bent. Wil je meer inzicht? Laat de kleuren spreken! Op mijn website vind je meer informatie. Heb je vragen, laat het me weten!

Biografie / Over Marij Duijsters

Ik ben Marij Duijsters en werk ruim 40 jaar in de gezondheidszorg. Naast mijn baan als adviseur in de gezondheidszorg wil ik mensen coachen bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Centraal staan bewustwording, zelfreflectie, het stimuleren van zelfvertrouwen en het heft in eigen handen (terug) geven. Kleuren, creativiteit en (weer) vertrouwen op je intuïtie zijn daarbij belangrijke uitgangspunten. Afgestemd op jouw vraag kan ik verschillende methoden inzetten.

Mijn visie: de mens is één geheel, alles is met elkaar verbonden. Je lichaam, de wijze waarop je je voedt: wat je eet en drinkt. Je geest: hoe je denkt, je emoties, wat jou inspireert en hoe bewust je bent van jezelf. De wijze waarop je je beweegt en ontspant. En dit hangt allemaal samen met de mensen om je heen, je familie, je gezin, je vrienden en je collega's. De dynamiek van deze systemen hebben invloed op jouw welzijn, hoe je je voelt, hoe je omgaat met tegenslagen en belemmeringen in het dagelijks leven.

Door te luisteren, vragen te stellen, informatie te ordenen, inzicht te geven, maken we samen jouw verhaal helder en loop ik een tijdje met je mee. Wil jij je verder ontwikkelen; meer grip op je leven krijgen of zoek je richting in je leven dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn aanpak is analytisch, betrokken, creatief, daadkrachtig, motiverend, pragmatisch, realistisch en spiritueel.

Colourful Energies
Marij Duijsters

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: