Persoonlijke groei Kleurentherapie

De kracht van kleuren
IJmuiden

Geef je zelfvertrouwen een boost met de kleurige balansflessen van Aura-Soma

Vicky Wall ontwikkelde deze therapie, ze zei: “Je bent de kleuren die je kiest.” Je kiest namelijk nooit zomaar een kleur, je kiest dat wat je onbewust nodig hebt. Kleuren hebben een eigen taal, ze gaan voorbij je gedachten en overtuigingen en brengen je rechtstreeks in contact met je bezieling. Ze raken je in andere lagen van je bewustzijn dan woorden dat doen.

Bij een volledig kleurconsult kies je vier balansflessen en krijg je inzicht in datgene wat nu je aandacht vraagt in je persoonlijke ontwikkeling.

Een numerologie consult verbindt de balansflessen aan je geboortedatum/-naam, waardoor je nog meer informatie krijgt over jou en je unieke persoonlijke bagage.

Met een zachte chakra massage wordt de energiestroom van de chakra's gestimuleerd met gebruik van kleurige balansoliën en edelstenen.

En ik werk met de kleuren lichtpen. Door gebundeld licht direct in je chakra's, meridianen of acupunctuurpunten te schijnen, worden je chakra's op een andere wijze in balans gebracht. Het gekleurde licht heft blokkades op zodat energieën beter kunnen doorstromen en je je vitaler en ontspannen gaat voelen. Soms zijn meerdere behandelingen nodig om oude patronen of emoties op een dieper niveau op te lossen.

De magische kleuren ondersteunen op een liefdevolle manier jouw bewustwordingsproces. Het helpt je te herinneren wie je bent. Wil je meer inzicht? Laat de kleuren spreken!

Op mijn website vind je meer informatie. Heb je vragen, laat het me weten!

Biografie / Over Marij Duijsters

Ik ben Marij Duijsters en werk ruim 40 jaar in de gezondheidszorg. Naast mijn baan als adviseur in de gezondheidszorg wil ik mensen coachen bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Centraal staan bewustwording, zelfreflectie, het stimuleren van zelfvertrouwen en het heft in eigen handen (terug) geven. Kleuren, creativiteit en (weer) vertrouwen op je intuïtie zijn daarbij belangrijke uitgangspunten. Afgestemd op jouw vraag kan ik verschillende methoden inzetten, op website weerjezelfzijn of colourfulenergies vind je meer informatie hierover.

Mijn visie: de mens is één geheel, alles is met elkaar verbonden. Je lichaam, de wijze waarop je je voedt: wat je eet en drinkt. Je geest: hoe je denkt, je emoties, wat jou inspireert en hoe bewust je bent van jezelf. De wijze waarop je je beweegt en ontspant. En dit hangt allemaal samen met de mensen om je heen, je familie, je gezin, je vrienden en je collega's. De dynamiek van deze systemen hebben invloed op jouw welzijn, hoe je je voelt, hoe je omgaat met tegenslagen en belemmeringen in het dagelijks leven.

Door te luisteren, vragen te stellen, informatie te ordenen, inzicht te geven, maken we samen jouw verhaal helder en loop ik een tijdje mee op jouw kleurrijke weg. Je vragen kunnen heel basaal en praktisch zijn; coachen bij hooggevoeligheid, zingeving en levensvraagstukken zijn enkele specialiteiten van mij. Mijn aanpak is analytisch, betrokken, creatief, daadkrachtig, motiverend, pragmatisch, realistisch en spiritueel.

Colourful Energies
Marij Duijsters

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.