Gezondheid Homeopathie

Jolande Velgersdijk - Praktijk voor Klassieke Homeopathie
Haarlem

Klassieke homeopathie richt zich op de mens als geheel. Ieder persoon wordt als individu gezien en behandeld. Op basis van een uitgebreide anamnese werk ik het middel uit dat bij jou past. In de behandeling neem ik eventueel orthomoleculair, voedings- en leefstijladvies mee.

Soms is er wat extra nodig om een optimale balans te vinden. Wanneer 'ingrijpen' in het systeem nodig is, werk ik graag met een kleine prikkel waarbij er geen bijwerkingen zijn en het lichaam zelf weer een balans creëert. Dat kan heel snel gaan en dat kan wat langer duren, afhankelijk van de aandoening(en), de symptomen en de reactiekracht van het lichaam en de geest.

Wilt u een afspraak maken of wilt u weten of ik als homeopaat ook iets voor u kan betekenen, dan nodig ik u van harte uit om contact met me op te nemen.

Op basis van mijn inschrijving bij de NVKH en de opleiding Medische Basiskennis worden mijn consulten vergoed indien je aanvullend verzekerd bent.

Biografie / Over Jolande Velgersdijk

Leven is voor mij bewust datgene ervaren wat dit leven ons brengt. In een optimale situatie, die we zelf grotendeels kunnen creëren, hebben we tijd, ruimte, energie en creativiteit zodat we in harmonie kunnen zijn met datgene wat we doen en datgene wat zich om ons heen bevindt.

Na het Atheneum, studeerde ik met veel plezier pedagogische wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Na het behalen van mijn academische titel, werkte ik in de kinderopvang en in het buurtwerk. Daarna ben ik het bedrijfsleven ingegaan, waar ik 17 jaar als consultant en project manager werkte. Ook dit deed ik met veel plezier en overgave. Vooral de mensen waar ik mee werkte inspireerden mij. Het mooiste resultaat was voor mij niet zozeer het op tijd en binnen budget geïmplementeerd ICT systeem, maar mensen die (weer) betrokken zijn bij datgene wat ze doen, die zelf sturing geven aan hun werk en hun leven.

De interesse in 'de mens' in al zijn hoedanigheden, maakte dat ik in 2007 besloot om mijn werk te combineren met een opleiding tot complementair therapeut. De benadering van ziek zijn en gezondheid binnen de homeopathie en de diepe werking van de homeopathische middelen, maakten dat ik dit als hoofdrichting heb gekozen. Mijn scriptie schreef ik over Homeopathie en Burnout.

In 2015 studeerde ik af als homeopaat en begon mijn praktijk in het Gezondheidscentrum Haarlem-Noord.

Jolande Velgersdijk - Praktijk voor Klassieke Homeopathie
Jolande Velgersdijk

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.