Persoonlijke groei Relatietherapie

Wordt het nu tijd om je echt te verbinden?
Haarlem

Als jullie vast zijn gelopen in jullie relatie of dat voor willen zijn, ben je bij mij van harte welkom. Ik kan jullie met een schat aan ervaring helpen om de echte verbinding weer te vinden.

Mogelijk zijn jullie moe van het proberen en leven jullie langs elkaar heen. Of misschien heb je vooral het idee dat er iets aan je partner moet veranderen, voordat de liefde weer als vanouds kan stromen. Of jullie hebben samen of elk van jullie apart pijnlijke ervaringen gehad die jullie samen niet kunnen verwerken.

  • Wacht vooral niet langer; de hulp van een professionele derde kan zoveel licht op de zaak werpen. Veel meer dan je misschien voor mogelijk had gehouden. Ik wil graag die derde voor jullie zijn. 

Ook als jullie seksuele relatie niet is zoals jullie hem beiden graag zouden willen hebben, kan ik jullie, met onder andere mijn intensieve tantra ervaring, verder helpen op dit pad. Liefde en seksualiteit zijn in een relatie niet los van elkaar te zien. Voor mij horen zij beiden bij je echt met elkaar verbinden. 

Biografie / Over Wilma Ferwerda

Het leven voluit leven’ is mijn motto. ‘Niets uit de weg gaan, pijn en geluk volledig voelen, steeds meer mezelf leven en inbrengen en anderen de kansgeven dat ook te doen.’ Mijn levensweg wordt gekenmerkt door deze woorden. Liefde is daarin mijn leidraad.

In 2004 startte ik in Amsterdam een eigen praktijk voor psychologische begeleiding. Vanaf mei 2015 ben ik werkzaam in Haarlem. Elke ochtend als ik het station uitstap, ben ik blij dat ik in Haarlem ben.

In mijn therapeutisch werk ben ik gevormd door: de Voicie Dialogue benadering van Hal en Sidra Stone, de Past Reality Integration (PRI) van Ingeborg Bosch, Focusing van Eugene Gendlin, systemisch werk/Familieopstellingen, van Bert Hellinger, Mindfulness. Ik volgde een tweejarige Tantra- training (centrumvoortantra) waarin de beleving van intimiteit in contact met jezelf en de ander een belangrijke focus heeft.

In mijn werk maak ik door deze ervaring meer gebruik van aandacht en ademhaling en zijn seksualiteit en intimiteit onderwerpen die bij mij in goede handen zijn. In november 2015 deed ik de basistraining voor de relatietherapiebenadering EFT, Emotionally Focused Therapy.

Veiligheid is een belangrijke voorwaarde in mijn begeleiding. Ik ben zowel mild als direct, ik ben zonder oordeel maar ik houd je bij de les, ik ben betrokken en op gepaste afstand. Ik wijd mij met liefde aan jouw/jullie proces.

Echt Verbinden
Wilma Ferwerda

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: