Gezondheid Therapie (diverse)

BEMER vasculaire therapie beschermt je gezondheid en stimuleert genezing.
Haarlem

BEMER Fysische vasculaire therapie

BEMER fysische vasculaire therapie beschermt je gezondheid en stimuleert genezing. Een goede doorbloeding van ons lichaam is essentieel voor het behouden van onze gezondheid. Het bloed is het transportmiddel van zuurstof en voeding waardoor onze cellen worden gevoed en de afvalstoffen worden afgevoerd.

Bloedvaatjes die 7 keer dunner zijn dan een haar op jouw hoofd (microcirculatie)verzorgen 75% van de doorbloeding in ons lichaam. Door ouder worden, te weinig bewegen, slechte voeding, stress, een verstoord slaappatroon neemt de doorbloeding via de microcirculatie fors af. De gevolgen zijn: chronische klachten, ziekte en vroegtijdige veroudering.

Wat doet BEMER-therapie?
De fysische vaattherapie van BEMER optimaliseert de verstoorde microcirculatie structureel. Daarnaast voorziet BEMER ook in een slaapprogramma dat er voor zorgt dat je beter inslaapt, dieper slaapt en fitter wakker wordt. & Voor wie is BEMER-therapie geschikt? BEMER is bewezen effectief bij klachten die worden veroorzaakt door een verstoorde microcirculatie, zoals: chronische en acute pijn, chronische vermoeidheid, chronische stofwisselingsziekten zoals diabetes en reuma, chronische verstoorde wondgenezing, chronische degeneratieve klachten van het houdings- en bewegingsapparaat, perifere vaatafsluitingen, polyneuropathie als gevolg van diabetes, orgaaninsufficientie en verstoring van leverfunctie.

Hoe werkt BEMER-therapie?
Met een lichaamseigen pulserende elektromagnetische frequentie stimuleert de BEMER-therapie je microcirculatie tot in de kleinste bloedvaten. Een goede doorbloedingzorgt dat voedingsstoffen en zuurstof beter worden opgenomen, afvalstoffen beter worden afgevoerd en dat je immuunsysteem goed functioneert. BEMER stimuleert het zelfgenezend vermogen van je lichaam.

Ik gebruik de toepassing in mijn praktijk. Daarnaast adviseer, lever en ondersteun ik in het gebruik hiervan. 

Biografie / Over Shirley de Waal

Ik ben Shirley de Waal. Geboren in 1960 in Amsterdam en opgegroeid in Aboude als jongste dochter uit een gezin van 3 kinderen.

Ik trok al vroeg de wereld in. Vanaf mijn 17de studeerde en werkte ik in Florence, na 7 jaar werd ik tolk bij Martinair. Een jaar later ben ik als stewardess bij KLM de wereld over gaan vliegen. In 1996 stortte mijn wereld in: ik werd ernstig ziek. Omdat de reguliere geneeskunde geen cruratieve behandelingen voor mij had ben ik mijn eigen(wijze)pad gaan bewandelen. Nu ging ik naar de wereld in mijzelf.

Vanaf dat moment ben ik een andere invulling aan mijn leven gaan geven. Allereerst ben ik mijn voeding als medicijn gaan gebruiken. Ik ben op zoek gegaan naar de spirituele betekenis van de gebeurtenissen op mijn levenspad. Ik volgde intensieve cursussen zoals "Biografisch werk", "Parel in de pijn" en "Loslaten, een weg naar bevrijding".

Al snel kwam ook Cranio-sacraal therapie op mijn pad. Deze behandelmethode en opleiding sloten aan. Ik vond een nieuwe weg; mijn leven kreeg weer vorm en inhoud. Vele opleidingen volgden. Gevoegd bij mijn levenservaringen en contacten met talloze clienten hebben ze mij gemaakt tot de therapeut die ik nu ben.

Mijn behandelingen gaan uit van jou als mens. Of het nu gaat om fysieke klachten, gevoelens waar je geen raad mee weet of thema's die steeds terugkeren in je leven. In alle therapievormen die ik aanbied, staat werken vanuit mijn hart centraal.

Praktijk WaalWijz
Shirley de Waal

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.