Persoonlijke groei Kunstzinnige therapie

Praktijk Marielle Giesberger voor beeldende therapie, ontwikkeling & coaching
Heemstede

Praktijk Marielle Giesberger maakt het onzichtbare zichtbaar d.m.v. beeld therapie, ontwikkeling & coaching. Voor kinderen die een tikkeltje anders zijn en volwassenen zich die buiten de lijntjes van de maatschappij ervaren.

Bent u voor uzelf op zoek naar een professionele therapeut of coach die naast de reguliere kaders ook verder kijkt? Of maakt u zich zorgen om uw kind en bent uw zoekende? Wilt u voor uw bedrijf een professionele therapeut, trainer of coach? Dan bent u van harte welkom in mijn prakijk!

Biografie / Over Marielle Giesberger

Sinds 1999 werk ik als beeldend therapeut in de psychiatrie, verslavingszorg en jeugdzorg op veel verschillende afdelingen. Sinds 2004 heb ik mijn eigen bedrijf gericht op beeldende therapie, coaching, training en opleiding. Ik naast beeldende therapie voor veel bedrijven (profit/ non-profit, grote bedrijven, mkb en particulieren gewerkt). Alles is gericht om het onzichtbare in de je zichtbaar te maken om weer in beweging te komen, zodat je weer verder kunt te ontwikkelen. Ontwikkeling zorgt ervoor dat evenwicht in je leven ervaart, wat  stabiliteit geeft en je in staat bent om goed voor jezelf te zorgen en voor de mensen die dichtbij je staan en lief hebt. 

Bij dit werk voel ik me als een vis in het water. Ieder mens is voor mij uniek in wie hij is, maar ook wat hij laat zien op creatief gebied. Het is voor mij altijd een uitdaging om op de juiste manier aan te sluiten bij de cliënt, zodat de cliënt zich gezien voelt, ervaart dat hij een stap vooruit kan zetten en dit op een creatieve manier alvast kan oefenen.

Praktijk Marielle Giesberger
Marielle Giesberger

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: