Persoonlijke groei Healing en reading

Laat je energie weer stromen en verbeter je gezondheid zowel fysiek als emotioneel
Haarlem

Als het fysieke lichaam ziek is of er zijn emotionele ongemakken dan zit er ook een onbalans in het energielichaam. 
Voor ons lichaam om sterk, gezond en vitaal te zijn, is de samenwerking tussen deze 2 lichamen (fysiek en onzichtbaar fysiek lichaam) erg belangrijk en noodzakelijk om een goede gezondheid in stand te houden of weer terug te krijgen. De energie die door ons lichaam stroomt heeft namelijk direct te maken met ons zelfherstellend vermogen. Als deze energie niet goed meer stroomt, kunnen er fysieke of emotionele ongemakken of klachten ontstaan. Vaak komen we daarachter op het moment dat een klacht zichtbaar wordt. Daarom kun je ook deze sessie preventief inzetten. Zodat oude energie niet de kans krijgt zich op te hopen of blokkeren en uiteindelijk een klacht tot uiting brengt.

Tijdens deze healingsessie wordt de blokkerende energie opgespoord en weggehaald. Hierdoor stroomt de levensenergie weer. En krijgt ons zelfherstellend vermogen een boost. 
Zo kun je gericht op specifieke (chronische) klachten werken. Maar ook voor een energie check-up (APK), heel goed in te zetten. 

Tijdens de sessie haal ik oude, zieke, negatieve energie weg uit het aura, chakra's, energiebanen. Ik vertel je ook waar de disbalansen in je energielichaam zich bevinden op dat moment.
Hierbij wordt het fysieke lichaam niet aangeraakt en zit je op een stoel. 

Bij sessies voor kinderen kunnen de ouders in de ruimte aanwezig zijn. 

Neem gerust contact met me op voor meer informatie. Ik help je graag.

Biografie / Over Isabel Sips

Energie, bewustwording en meditatie hebben altijd een grote rol gespeeld in mijn leven. Daarbij kreeg ik het verlangen om mensen te helpen bij hun persoonlijke en spirituele groei.

Ik ben ervan overtuigd dat energie de basis is van alles. Hiermee omgaan zie ik als toevoeging in ieders leven. Mijn passie is deze kennis te delen en die tools aan te reiken voor een gezonder en bewuster leven.

In de 18 jaar dat ik werkzaam was in de luchtvaart, bij KLM, als stewardess, vloog ik de hele wereld rond. Los van alle fantastische mogelijkheden en ervaringen die deze baan mij gaf, bracht het ook uitdagingen met zich mee. Weinig slapen, verschillende tijdzones, lange dagen werken, contact met vele mensen, konden mij ook uitputten. Op fysiek maar ook emotioneel vlak.

Doordat ik Pranic Healing leerde kon ik mezelf minder vatbaar maken voor deze uitdagingen. Ik kon bijvoorbeeld heel snel mijn energie weer opladen, want ik was soms helemaal leeg na een vlucht. En als ik een keer slecht eten had gegeten, kon ik mezelf een behandeling geven en vaak ging de pijn of ongemak weg. Hierdoor heb ik veel kunnen experimenten en resultaten kunnen zien. Daardoor weet ik inmiddels wat Pranic Healing kan.

Tot op de dag van vandaag ben ik iedere keer weer verwonderd dat Pranic Healing zulke mooie resultaten geeft. In mijn praktijk tijdens de sessies of bij mezelf of tijdens de workshops.

Met veel plezier geef ik de ontvangen kennis en energie door en help ik mensen een stukje verder in hun bewustwordingsproces.

Isabel Sips - energetisch therapeut & docent
Isabel Sips

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.