Persoonlijke groei Centra voor Bewustwording

Villa Uitzicht: Body, Mind & Spirit
Haarlem

Wij hebben een unieke aanpak ontwikkeld om een bijdrage leveren aan het welzijn van medewerkers in organisaties. We zien stagnatie, klachten of dreigende uitval als een belangrijke kans om in het werk(en privé) juist een stap verder te komen.

Wij bevorderen de vitaliteit op de werkvloer en helpen werknemers snel, effectief en duurzaam vooruit. We dringen snel tot de essentie door en helpen iemand weer - soms letterlijk - in beweging te komen op een manier die past bij wat iemand wil en kan, in plaats van wat hij moet.

Lichamelijke klachten en signalen vertellen ons iets over de aard van onze patronen. Door deze klachten en onderliggende patronen bewust te maken, krijgen we inzicht. Met dit inzicht zijn we in staat om belemmerende patronen om te buigen en duurzame gedragsveranderingen tot stand te brengen.

Als ‘gevoel & verstand’ weer op een lijn komen, herstelt de energiebalans en komt er ruimte om contact te maken met wat we werkelijk willen en wie we werkelijk zijn. Met ons gecombineerde aanbod gericht op Body, Mind & Spirit’ werken wij aan vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Biografie / Over Villa Uitzicht

Villa Uitzicht – stress experts is expert in het opsporen van de oorzaak en het behandelen van (langdurige) stress binnen de context van het werk. Wij onderscheiden ons van andere aanbieders doordat wij kijken naar de balans tussen body, mind en spirit.

Wij staan voor het belang van gezonde en gemotiveerde werknemers. Een fitte en bevlogen werknemer maakt het verschil voor uw organisatie. Onderzoek en onze ervaring leren dat werk een positieve invloed heeft op het herstel van de werknemer. Villa Uitzicht – stress experts is proactief in het onderhouden en stimuleren van contact met de werkplek.

Stress is een gezonde reactie als we in levensgevaar verkeren, en snel moeten kunnen handelen. Als het levensgevaar echter geweken is, vindt al snel een herstel plaats en kom je in een staat van rust en ontspanning. Als dit herstel niet meer plaatsvindt doordat de bronnen van stress aanhouden, wordt stress chronisch van aard.

Ons ultieme doel is het bevorderen van een duurzame psychische gezondheid van werknemers. Ons vertrekpunt voor de behandeling is dat body, mind en spirit onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden en dat aan stress meestal een onbalans tussen ‘gevoel & verstand’ ten grondslag ligt. Als deze onbalans langer aanhoudt kan dit tot psychische en lichamelijke klachten leiden waardoor ‘spirit’ of bevlogenheid in het werk verdwijnt.

Wij vinden het van essentieel belang om gevoel & verstand weer op één lijn te brengen en zo de energiebalans te herstellen, klachten te verminderen en vitaliteit te bevorderen.

Villa Uitzicht
Villa Uitzicht

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: