Persoonlijke groei Familie- en systeemopstellingen

Familie en astrologische opstellingen
Zandvoort

Familie opstelling,  Astrologische opstelling en het Oerbeelden Proces.

In de opstellingen gaan we op zoek naar het Oerbeeld. Een oerbeeld is de bron van een overlevingsstragegie. Als kind maken we allemaal onveilige situaties mee. En om met deze onveiligheid om te gaan, ontwikkel je als kind een overlevingsstagegie. Het deel dat we het innerlijk kind noemen, blijft zich veilig voelen bij dit gedrag. Maar hoe ouder we worden, merken we dat dit gedrag niet meer klopt. En kan gaan voelen als een blokkade.Dit gaat allemaal onbewust.

Daarom is het zo belangrijk om terug te gaan naar dit Oerbeeld, naar het begin waar het patroon is ontstaan, maar nu als volwassen persoon. Met de mind denken we te weten hoe het zit. Maar met de mind kunnen we de gevoelslaag die daar onder zit , niet bereiken.Daarom zeggen we vaak :ik snap hoe het zit, maar ik kan het gevoelsmatig niet loslaten. Door er van een afstand naar te kijken,kun je zien wat er werkelijk aan de hand is.

Dit kan soms pijnlijk zijn, maar de waarheid is ook zuiverend. Als vanzelf komt er een acceptatie vanuit de ziel. Er ontstaat een verschuiving, waarbij oude pijn makkelijker losgelaten kan worden. Als de ziel geheeld word , sta je op eigen benen, vol vertrouwen in je zelf.

Voor mensen die echt de diepte in willen, om zichzelf te ontmoeten. Je bent welkom !

Biografie / Over Femke Jorritsma

Op mijn 18de verjaardag kreeg ik een boek over astologie van mijn vader. Dat was een schot in de roos. Sinds die tijd ben ik altijd op zoek naar meer informatie en verdieping.

In de opleiding voor Natuurgeneeskunde kwam ik tijdens mijn studie Astrologie in aanraking met de Familie en Astrologische opstellingen.Na deze studie heb ik veel gereisd met mijn man en zijn we in Zuid Frankrijk een spritueel centrum begonnen.

Na 10 jaar zijn we terug gekomen en heb ik de praktijk voortgezet met de Astrologische consulten.Ook heb ik de combinatie van Familie en Astrologische opstellingen verder ontwikkeld tot het Oerbeelden proces. Dit is een hele mooie training voor mensen die echt tot de bron (het Oerbeeld) willen gaan om dingen bij zichzelf op te lossen.

Ik richt me op jouw eigen innerlijke bron van Wijsheid. Waardoor je steeds meer vertrouwen krijgt in jezelf.

Mensen zeggen over mij dat ik de soms pijnlijke waarheid , op een liefdevolle positieve manier benader, zonder oordeel. Zodat er inzicht en heling kan ontstaan. En vanuit heling ontstaat innerlijke balans en vrijheid.

Fjori
Femke Jorritsma

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: