Welzijn Kinderen-Ouders

Heerlijk zingen, dansen, spelen en muziek maken! - Muziek op Schoot
Haarlem

Voor kinderen is dansen en zingen een uiting van levensvreugde. Als deze levensvreugde elke keer even opnieuw aangeraakt wordt door met je kindje een liedje te zingen, te dansen of muziek te maken kan deze blijven stromen. 

Zingen en dansen maakt bij jezelf ook veel los en dit delen met je kind is heerlijk. Daarnaast zijn er nóg redenen om met je kindje te gaan zingen: je leert nieuwe liedjes, krijgt contact met andere ouders en kinderen, werkt op een uitstekende manier aan de taalontwikkeling van je kind, stimuleert het gehoor, de fijne en grove motoriek.

Als je kind groter wordt, wordt het steeds meer gestimuleerd in spel en samenwerking. Maar het belangrijkste blijft het lijntje, dat tussen je kind en jou ontstaat op het moment dat je begint te zingen.

In de les werk ik de hele tijd met energie, vooral met levensvreugde. Dat betekent dat er thuis veel meer wordt gezongen, er meer blijheid is en veel vaker kleine momentjes ontstaan samen met je kind. Voor de kinderen die komen is er maar één vraag:"Wanneer gaan we weer naar de Muziek?". 

Biografie / Over Marga Nijenhuis

Over mezelf: Ik heb muziek-opleidingen gevolgd (universitair Musicologie, lesbevoegdheid-1e-graads en de aanvullende Muziek-op-Schoot-opleiding). Daarnaast heb ik vele stappen op verschillende spirituele paden gezet. ik geef al jaren Muziek-op-Schoot-lessen en doe dit met steeds meer liefde, passie en plezier.

Muziek op Schoot
Marga Nijenhuis

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: