Persoonlijke groei Opleiding en Training

Je lichaam nodigt jou uit om meer stromen ......
Haarlem

Samen nodigen we je uit weer of meer te stromen. Daarbij gebruiken ik energetische technieken op en rondom het lichaam, waardoor energie blokkades kunnen ontspannen. Bios betekent leven en dynamisch staat voor beweging, de beweging van jouw energie. 

Je ligt op een massagetafel of zit op een stoel. Soms wil het lichaam meer bewegen, en daar is alle ruimte voor. We blijven in gesprek of juist in stilte, en volgen jou innerlijke wijsheid en het lichaamsbewustzijn. Wanneer het cellulair geheugen in het lichaam mag ontwaken, kan er inzicht over de oorzaak van de spanning ontstaan. Vastgezette patronen of pijnlijke ervaringen mogen dan smelten. Ik moedig je aan om naar je ervaringen te kijken als stofjes in het licht en jezelf toe te staan elke minuut opnieuw geboren te worden. 

Er is immers maar één stroom die bij jou past: jouw stroom. Ontkleden is niet nodig. Voel jij het van binnen borrelen of verlang je daar juist naar? Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvende intake in een veilige omgeving. Meer info en het contactformulier zijn op mijn website te vinden. Of bel me gewoon: 2159 1022. 

Biografie / Over Wietzke van Oene

Ervaren Biodynamisch Lichaamsgeoriënteerd (psycho)therapeut, Bio-Release docent, gecertificeerd Healing Touch Therapeut en Docent (CHTP/I).

"Een traumatische ervaring kun je 100 keer vertellen, maar lost het helemaal op? Spanning kan evengoed bevroren blijven en het trauma niet ontmoet. 

De zachte uitnodigende methodes helpen naar het lijf te luisteren, naar wat er werkelijk leeft en diep verborgen is in het cellulair bewustzijn. Ik kon zelf meer voelen wat ik wel nodig had, en pijnlijke ervaringen laten smelten. Deze ervaring gun ik ieder ander ook.

Enthousiast over deze aanpak, ben ik zelf in 1982 de opleiding voor Biodynamische therapie gaan doen bij het Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie "NIB" in Amsterdam. Na mijn afstuderen startte ik een kleine praktijk, en de "BRIC" Bio Rlease Instructor Course, welke ik in 1987 met veel plezier afrondde.

Terwijl mijn intuïtie zich verder ontwikkelde, heb ik de professionele internationale Healing Touch opleiding gevolgd in Nieuw Zeeland, Australië en Amerika. Sindsdien heb ik al 30 jaar Healing Touch trainingen gegeven in binnen- en buitenland, aan zorgprofessionals, cursisten en cliënten die, net als ik, hun intuïtie willen ontdekken of ontwikkelen. Ik geloof dat de integratie van Healing Touch binnen het reguliere zorgstelsel een toekomst heeft. De combinatie stimuleert het zelfgenezend vermogen en kan instellingen ook veel kosten besparen."

Een praktijk in Haarlem, verschillende trainingen en studiebegeleiding als coach en mentor. Ik ben blij dat ik met die ervaring en meer dan 30 jaar praktijk veel diepgang en compassie heb mogen delen in de begeleiding van cliënten en cursisten.

Biodynamische Therapie Praktijk
Wietzke van Oene

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: