Persoonlijke groei Counselling

Spirit Counseling en visionaire energiekunst
Haarlem

Als jij voelt dat het leven aan je rammelt, dat je niet langer wilt doorgaan op het bekende paadje en dat je wilt leven vanuit gemak, vreugde, overvloed en verbinding, dan sta je aan de vooravond van grote veranderingen.

Als bewustzijnspionier, met meer dan 25 jaar ervaring als healer en coach, heb ik zelf moeten leren hoe ik van binnen naar buiten kon gaan leven, in plaats van de buitenwereld mijn leven te laten bepalen. Ik weet dat deze vrijheid voor iedereen beschikbaar is en als je dat zelf wilt ervaren, dan deel ik graag mijn kennis en wijsheid met je.

Daarbij zal ik je vooral helpen in verbinding te komen met de coaching van je eigen ziel, zodat jij zelf, via je intuïtie, gaat voelen wat de bedoeling is. Via deze Spirit Counseling ontdek je hoe jij de macht over je eigen gedachten, emoties en fysieke manifestaties kunt aannemen en inzetten voor het hoogste welzijn van jezelf en je medemensen.

Daarnaast werk ik als visionair kunstenares en maak ik afbeeldingen van de ‘holografische blauwdrukken van de schepping’. Deze kunstwerken lijken te vibreren met een mysterieuze kracht die jouw eigen menselijke, energieveld in beweging brengt. Door aandachtig te kijken, lijkt ook iets in jou te gaan resoneren met deze inherente levenskracht.

De energetische beelden herinneren je aan alle mogelijkheden die het leven te bieden heeft en stimuleren je om je beperkende overtuigingen achter je te laten en het beste van jezelf te geven. Het Universum zal je zeker ondersteunen.

Shadeshifter
Aysha Wilka Zelders

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.