Gezondheid Eten & Drinken

Bewuste Catering
Groningen

Heeft u een feestje thuis, een verjaardag, afscheidsborrel? Woont u in Groningen of omstreken? Mo’Flow verzorgt graag uw kleinschalige catering in buffetvorm op locatie. Wat de catering inhoud en wat u te besteden heeft gaat volledig in overleg. 
Ook handig als je zelf workshops geeft, ik neem je graag de zorg uit handen wat je jouw cursisten te eten en drinken zal geven.
Door bijzondere combinaties van kruiden, kleuren, geuren en smaken kan eten zelfs een verlengstuk zijn van jouw workshop of cursus. Denk hierbij aan gezond suikervrij gebak of versterkende en verwarmende voeding.

Ik kook graag multiculti of Hollands met een Oosterse twist, zo weet u zeker dat u uw gasten positief zal verrassen! Naar wens maak ik voor u gerechten die vegetarisch, veganistisch, biologisch, glutenvrij of halal zijn. Bij alles wordt altijd vermeld welke allergenen de gerechten bevatten.
Ik maak alles zoveel mogelijk zelf. Omdat mijn catering kleinschalig is bent u gegarandeerd van lekkere hapjes die handgemaakt zijn, vers en met zorg en liefde bereid. Door een multiculturele vrienden- en familiekring heb ik veel ervaring met de buitenlandse keuken en verras ik u graag met diverse kruiden met hun eigen unieke kleur, geur en smaak. Als u meer pit in het eten wil, dan doe ik dat op verzoek, maar niet standaard

Mo'Flow
Monique Martens

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.