Gezondheid Homeopathie

Homeopathie voor mens en dier
Lunteren

Een homeopathisch middel zorgt dat uw zelfgenezend vermogen en weerstand weer goed gaan werken. Homeopathie werkt bij klachten als migraine, vermoeidheid na de ziekte van Pfeiffer, hooikoorts of slecht slapen. In de praktijk zie ik ook geregeld vrouwen met klachten rond de zwangerschap, zoals misselijkheid, bekkeninstabiliteit of het erg opzien tegen de bevalling. Na de geboorte werkt homeopathie vaak goed bij krampjes en onrust van uw kindje. U kunt het veilig gebruiken naast medicijnen van uw huisarts. De praktijk zit zowel in Lunteren als in Wageingen en een afspraak 's avonds of op zaterdagochtend is geen probleem. Wist u dat homeopathie ook goed werkt voor uw dier? 

Biografie / Over Monique du Pau

Als twaalfjarige gaf mijn huisarts me een paar kleine korreltjes omdat ik zo benauwd was. De benauwdheid bleef daarna weg en het moment dat ik die korrels kreeg is me altijd bijgebleven. Het bleek een homeopathisch middel te zijn. Ik was gefascineerd en wilde er alles over weten. Na mijn opleiding tot homeopaat voor dieren bleef het vak me boeien en sinds 2013 combineer ik een homeopathische praktijk voor mens en dier. 

Ik blijf het bijzonder vinden dat mensen me heel veel vertellen en zo open zijn. Met al die puzzelstukjes uit hun verhaal zoek ik een homeopathisch middel wat hun klacht beter maakt. Soms is het een makkelijke puzzel, soms is ie lastig maar ik maak hem af. En ik voel me bevoorrecht dat ik met zulke kleine korrels vaak zo’n groot verschil kan maken.

In 2016 heb ik het diploma Medische Basiskennis opnieuw behaald, waardoor mijn consulten in aanmerking blijven komen voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Naast nascholingen homeopathie die ik met plezier volg, verdiep ik me ook in de orthomoleculaire geneeswijze. Homeopathie is niet altijd voldoende als iemand een tekort heeft aan bepaalde vitamines en mineralen en door ook hierin te adviseren zijn mijn resultaten beter geworden.

Klassieke homeopathie voor mens en dier
Monique du Pau

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.