Persoonlijke groei Kinderen-Ouders

Talentontwikkeling, bewustwording (kinderen, jongeren, volwassenen
Ede

Kiddock is een praktijk voor talentontwikkeling en bewustwording voor kinderen, jongeren & volwassenen.

Door middel van therapie, coaching, opstellingen en talentontwikkeling, help ik kinderen, jongeren en volwassenen inzicht te krijgen in hun vaardigheden en talenten en help deze te ontwikkelen. Zo kunnen zij worden wie zij werkelijk zijn.

Met kinderen gaat dit vaak spelenderwijs en met jongeren en volwassenen kan de begeleiding verschillende vormen krijgen.

Ik maak altijd gebruik van het talentenonderzoek (test voor volwassenen en kinderen) om de mogelijkheden en beperkingen van kind, jongere en volwassene  in kaart te brengen enzo beter te kunnen begeleiden. 

Vaak maak ik gebruik van opstellingen. Opstellingen zijn bedoeld om zicht te krijgen op oude patronen en door bewustwording daarin verandering aan te brengen. Opstellingen (individueel en in een groep) zijn een intensieve en diepgaande vorm van therapie of 'behandeling'. 

Daarnaast gebruik ik essentiele olien en massage om contact te maken met de innerlijk wijsheid van het lichaam (en geest) en zo oude patronen, blokkades en pijnlijke ervaringen te helen. Lichaamswerk en aromatherapie  geven bovendien veel ontspanning - een voorwaarde voor heling van geest en lichaam, 

Ik geef daarnaast workshops op gebied van talentontwikkeling, essntiele olien en massage/ emoties, en kung fu voor kinderen en jongeren. 

Professionele achtergrond: Ik ben psycholoog, integratieve kindertherapeut, kindermeditatiedocent, kidscompas trainer (talentenonderzoek) en aroma touch masseur.  Tevens ben ik gespecialiseerd in opstellingenwerk. Ik ben en aangesloten bij het netwerk voor opvoedopstellingen (opvoedopstellingen) en het POOO (Platform voor Onderwijs, Opvoeding en Ontwikkeling)

 

Biografie / Over Cathelijne Wijnberg

Cathelijne is psycholoog, integratieve kinder en jeugtherapeut,  opsteller en talentencoach. Zij is gezinscoach bij het Leger des heils, en was daarvoor werkzaam als jeugdconsulent bij de gemeente, als gezinsmanager in de jeugdbescherming, en als sociotherapeut en behandelcoordinator in de jeugdhulpverlening. Zij heeft zich gespecialiseerd in gezins- en opvoedopstellingen en talentontwikkeling. 

Kiddock / RaisingSmallSouls
Cathelijne Wijnberg

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: