Persoonlijke groei Kinderen-Ouders

Talentontwikkeling en bewustwording
Ede

Kiddock is een praktijk voor talentontwikkeling en bewustwording voor kinderen, jongeren & volwassenen.

Door middel van therapie, opstellingen en talentontwikkeling, help ik kinderen en jongeren zich te ontwikkelen en te worden wie zij werkelijk zijn.

De praktijk is primair bedoeld voor kinderen en jongeren. Maar ook volwassenen zijn welkom. Ik maak gebruik van het Kidscompas talentenonderzoek (Talentenscan voor volwassenen).

Daarnaast geef ik opstellingen voor ouders. Opstellingen zijn een manier om tot meer inzicht en bewustwording van (opvoed) patronen te komen.

Ook geef ik in samenwerking met anderen workshops mindfulness, talentontwikkeling, kung fu en workshops met paarden.

Ik organiseer regelmatig workshops, lezingen en films op het gebied van kinderen en bewustwording of talentontwikkeling.

Professionele achtergrond: Ik ben psycholoog,integratieve kindertherapeut, kindermeditatie docent en kidscompas trainer (talentenonderzoek: kidscompas).  Tevens ben ik gespecialiseerd in opstellingen en aangesloten bij het netwerk voor opvoedopstellingen (opvoedopstellingen)

 

Biografie / Over Cathelijne Wijnberg

Cathelijne is psycholoog, integratieve kinder en jeugtherapeut, gezinsmanager en gespecialiseerd in gezins- en opevoedopstellingen en talentontwikkeling. Zij geeft workshops in samenwerking met anderen (mindfulness, kung fu en wu tai, en workshops met paarden) en alleen (talentontwikkeling)

Kiddock / RaisingSmallSouls
Cathelijne Wijnberg

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.