Gezondheid Natuurgeneeskunde

Het zelfgenezend vermogen van een mens is zijn belangrijkste dokter.
Dronten

Ziektes maken ons bewust van het feit dat we niet gezond zijn. Als we wel gezond zijn weten we vaak niet hoe dat komt. We horen wel over gezond eten en gezond leven maar wat houdt dat in voor lichaam, ziel en geest? Het zelfgenezend vermogen is zo belangrijk dat het goed is om er meer van te weten (Gezichtspunt 61)

Stichting Centrum Sociale Gezondheidszorg geeft al meer dan 25 jaar brochures, Gezichtspunten, uit op het gebied van gezondheid van lichaam, ziel en geest. Inmiddels zijn er meer dan 60 verschenen die te bestellen zijn via onze website gezichtspunten
De brochures zijn goed toegankelijk en vragen niet veel voorkennis. We proberen de prijs zo laag mogelijk te houden zodat deze geen belemmering kan zijn.

Bijvoorbeeld: Gezichtspunt 16 Biografie en ziekte. Hierin staat beschreven hoe ziekte onder andere zijn oorzaak kan vinden in de keuzes die mensen maken in hun leven. Er worden wetmatigheden en gezichtspunten aangereikt om op een nieuwe manier naar ziekte en gezondheid te kijken.

Bijvoorbeeld: Gezichtspunt 20 Gids voor ziektepreventie en zelfmedicatie. Met deze handige gids kunt u veel klachten zelf nakijken en behandelen en wordt duidelijk wanneer u een arts moet raadplegen. Elke brochure bevat naast een inhoudelijk deel ook praktische informatie.

Stg. Centrum Sociale Gezondheidszorg
Jan Saal

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.