Persoonlijke groei Healing en reading

Je energie in balans
Deventer

Een aurareading is een bijzonder manier van waarnemen. Je krijgt zicht op je energie op verschillende aandachtsgebieden (chakra's) die elk een eigen thema hebben. Het zijn vertrouwde onderwerpen zoals denken, voelen en doen, die echter  op heel andere en verrassende  belicht worden.
Ik vergelijk het vaak met een rontgenfoto, dan zie je ook dingen die een geoefend oog voor je kan interpreteren. Gelukkig gaat het niet over ziek zijn, maar over kracht en hoe je die verder kunt ontwikkelen.
Aan het einde van het consult  kun je met je eigen vragen terecht: meestal zijn ze al in de interpretatie aan bod geweest, maar zo niet, dan beantwoord ik ze graag voor je.

Je kunt met mij ook in gesprek gaan om helderheid te krijgen over onderwerpen die jou aan het hart gaan en jouw ziel raken. Een reading is dan vaak een goede eerste stap. Het scheelt veel tijd, omdat we meteen doordringen tot jouw kern.

Is je vraag niet helder en voel je vooral dat je vast zit? Dan kan een energieconsult je dus inzicht en nieuw elan geven. Je  krijgt vertrouwen en kunt weer verder,  zo volgen er dan ook als vanzelf concrete stappen. Voor alle helderheid: ik doe geen voorspelling over de toekomst. Ik ben geen paragnost.

 

Notos
Marjolein Rikmenspoel

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.