Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

coaching
Deventer

Je hebt in je wat nodig is om te zijn die je wilt zijn. Om te doen wat je wilt doen. Vaak zal deze bron door allerlei patronen, hersenspinsels of vluchtwegen ver weg lijken. Er ligt veel overheen. Zoveel dat je het bijna niet kunt geloven dat er daaronder ongekende kracht verborgen ligt. Ieder mens heeft zijn patronen of thema’s ontwikkeld om bij deze verborgen kracht weg te gaan. Thema’s zoals ‘ je niet welkom voelen’, ‘niet durven’, ‘niet goed genoeg zijn’, ‘de controle willen houden’ ..enz. Mijn uitdaging is dat je van zowel je kracht als van je thema gaat houden. Dat dit thema niet weg hoeft. Dat je er met compassie naar kan kijken, alsof het een bekend station is waar je steeds weer aankomt maar ook weer vertrekt. Je thema is niet je eindstation!

Voor wie?

Voor als je in een overgangsfase zit. En deze fase als een kans ziet. Ik sta vanwege mijn eigen ervaring dichtbij je:

* Als je niet (meer) gelukkig bent in je werk en niet (meer) functioneert zoals je zou willen of zelfs ziek geworden bent.

* Als je werk wilt maken van je vitaliteit op elk niveau.

* Als je te maken hebt met een verlies. Van bijvoorbeeld werk, een relatie of gezondheid.

* Als jij als jongvolwassenen niet weet welke afslag je moeten nemen in je leven of ondersteuning nodig hebt als het begin na     een keuze je moeilijk valt.

Tanne Verhulst
Tanne Verhulst

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.