Persoonlijke groei Coaching - Loopbaancoaching

Met Talentanalyse ontdek je welk werk echt bij je past!
Den Haag

Doe jij werk wat je gelukkig maakt?

Werk waarin je je talenten kunt gebruiken?

Dan ken je het verschil!

Met de TMA Talentanalyse ontdek je precies wat jouw talenten zijn, en hoe jij kunt schitteren in het werk dat echt helemaal bij je past. En ook in welke vorm je daarmee optimaal werkt: in een team, leidinggevend, vernieuwend… of dat allemaal juist niet. Stukken makkelijker om daarmee nieuwe wegen in te slaan, je carrière te verdiepen of te verbreden, of misschien wel een heel andere studiekeuze te maken. Te solliciteren op banen die veel geschikter zijn, of je ondernemersgeest te vinden... En de rest van je leven een blauwdruk te hebben waarop je kunt terugvallen bij nieuwe keuzemomenten.

Ga jij het meemaken? In het traject beantwoord je een grote hoeveelheid vragen online. Tijdens de vervolgafspraak analyseer en adviseer ik je op een betrokken, open manier. Zonder franje en met humor, zodat jij enthousiast en gericht ineens op stoom komt in je eigen leven. 

Biografie / Over Astrid Spanjaardt

Als talentcoach en businesscoach help ik op een super praktische manier de mensen achter de bedrijven: ondernemers, werknemers, werkgevers… Van eenmalig sparren tot je complete businessplan, van talentanalyse en –advies tot intensieve teambegeleiding vanuit diezelfde talenten. Ik hou ervan om mensen tot bloei te laten komen doordat ze beste van zichzelf laten zien: met vaak onverwachte en heerlijke resultaten. Neem contact op: ik help je graag.

Astrid Spanjaardt Coaching
Astrid Spanjaardt

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.