Duurzaamheid Natuur, Tuin en Landschap

Bijzondere tuinontwerpen met een vrouwelijk oog voor detail
Den Haag

Een goed tuinontwerp: daarvan heb je jaren later nog steeds plezier.

Met een harmonieuze overgang als je blik van binnen naar buiten dwaalt, met een terras op precies de goede plek, met beplanting waar je blij van wordt. En met minimaal onderhoud ook mooi te houden. 

 

Hedwig Bijl ontwerpt graag en goed tuinen met weelderige beplanting binnen strakke lijnen: van mini-patio tot landgoed. Eetbare tuinen en bijzondere kindertuinen - met spannende speelplekken en zonder ook maar één giftige plant. Ze ontwerpt groene grafbedekking voor een afscheid in stijl. En ze maakt fantastische beplantingsplannen: met de beste plant op de beste plaats, qua lichtval, grondsoort en gebruik, zal die plant immers floreren... jaar in, jaar uit. Dat scheelt heel wat ritjes naar het tuincentrum: duurzaam genieten.

Biografie / Over Hedwig Bijl

Bevlogen tuinontwerper, betrokken perfectionist met groene vingers en al jaren stevig ondernemend in Den Haag en omstreken - met haar team professionals, voor tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinontwerp en beplantingsplannen. Dat vrouwelijk oog voor detail zorgt voor bijzondere resultaten, waarbij duurzaamheid en schoonheid hecht verbonden zijn.

 

Een mens wordt gelukkig van groen: hoe groener, hoe fijner. Dus ga nou niet alles bestraten als je geen raad meer weet met je tuin, maar vraag hoe Juffertje in het Groen je kan helpen. Wedden dat je blij wordt?

Hoveniersbedrijf Juffertje in het Groen
Hedwig Bijl

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.