Persoonlijke groei Familie- en systeemopstellingen

Familieopstellingen voor persoonlijke, familie of werkgerelateerde vragen
Den Haag

Een familieopstelling is een prachtige methode om inzicht te krijgen in de (onbewuste) dynamiek die speelt in jouw familie. Deze dynamiek kan veel invloed hebben op hoe jij je leven invult en hoe jouw (familie) relaties zich ontwikkelen.

Met een familieopstelling kun je antwoord krijgen op verschillende soorten vragen. Het gaat vaak over dingen waar je steeds weer tegenaan loopt, een keuze die je moeilijk vindt om te maken of bijvoorbeeld een relatie die je wilt verbeteren. 

Voorbeelden van vragen zijn: 'Ik vind het lastig om voor mezelf op te komen', 'Ik heb (alweer) zoveel moeite met mijn leidinggevende', 'De relatie tussen mij en mijn moeder verloopt stroef, ik wil graag meer contact' of 'Ik twijfel of ik die nieuwe baan zal accepteren'. 

Bij een opstelling kiest degene die een vraag inbrengt representanten voor belangrijke mensen of terugkerende thema's in zijn leven. Deze mensen geeft hij een plaats in de kamer. Als representant ervaar je de gevoelens of de fysieke beleving, die horen bij die persoon of dat thema. Je hoeft hiervoor geen bijzondere gave te hebben, het gaat vanzelf. 

Een opstelling is zonder oordeel. Tijdens de opstelling wordt de balans in jouw systeem voor je hersteld, waardoor jij meer in je kracht kunt komen. 

Maandelijks begeleid ik familieopstellingen in een kleine setting. 
Er is per keer ruimte voor 2 mensen om een vraag in te brengen en er kunnen maximaal 7 mensen deelnemen als representant. Kijk op levensecht/familieopstellingen voor de precieze data.

 

Levensecht
Leontien van der Plas

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.