Persoonlijke groei Verhuur Accommodaties

Verhuur training- en workshoplocatie
Poeldijk (direct grenzend aan Den Haag)

Het Gouden Huis is een plek met een divers aanbod van leuke, interessante en uitdagende workshops, gegeven door diverse trainers, docenten en coaches. Als workshopgever ben je ook van harte welkom: het Gouden Huis is te huur. 

De workshopruimte is een lichte langwerpige ruimte van 55 m2. Naast de ruimte is er een eigen keukentje waar zelf koffie en thee gezet kan worden, met een kleine pauzeruimte. Tevens is er een eigen toilet ter beschikking. De ruimte is voorzien van muziekinstallatie, yogamatjes, meditatiekussens, dekens, matrasjes, tafels, flip-over (op aanvraag) en stoelen. Dit alles kun je zelf indelen naar behoefte. Het keukentje is voorzien van koffiezetapparaat, waterkoker en theekannen, serviesgoed en een elektrisch kookplaatje, om iets op te warmen. Je kunt in de gehele buurt gratis parkeren. 

Indien je bij ons een workshop of training organiseert dan zullen wij deze op onze website vermelden en mee promoten op onze Facebookpagina. Met elkaar maken we het verschil!

 

Biografie / Over Davinia & Patrick Wesdorp

Wij Patrick en Davinia bieden naast onze eigen workshops in Het Gouden Huis een platform voor diverse ondernemers om hun mooie en inspirerende activiteiten en evenementen aan te bieden. Evenementen die een waardevolle aanvulling zijn in het leven van mensen. Wij houden er van om te verbinden met andere ondernemers en deelnemers en om met elkaar een ripple effect van bewustwording en verandering te realiseren. Wij zijn toegankelijk en open-minded en creĆ«ren een veilige en integere omgeving waar deelnemers zich kunnen laten inspireren, waar ze kunnen ontdekken, en waar ieder zichzelf kan ontwikkelen.

Voel je welkom bij ons, als workshopgever en als deelnemer als je je aangetrokken voelt tot onze locatie en ons aanbod. 

Het Gouden Huis
Davinia & Patrick Wesdorp

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.