Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Begeleiding bij een scheiding
Den Haag

Scheiden op oudere leeftijd is toch vaak anders dan op jongere leeftijd. Als vrouw of man van 45/50+ heb je je misschien tijdens jullie huwelijk of het samenwonen voornamelijk gericht op je gezin. Wanneer je dan uit elkaar gaat en je komt er alleen voor te staan, kan je dat soms behoorlijk onzeker maken. En in zo'n proces van een scheiding er gebeurt nogal wat met je. Evenals bij overlijden van een partner is er ook in deze situatie sprake van een rouwproces. Allerlei gevoelens kunnen een rol spelen; teleurstelling om hoe het gelopen is, boosheid, verdriet, machteloosheid, apathie maar aan de andere kant misshien ook gevoelens van opluchting. Om dan je balans terug te vinden kan het helpen als je bij iemand terecht kunt die je een luisterend oor biedt, die samen met jou kijkt naar mogelijkheden om zo goed mogelijk door deze lastige periode heen te komen.  Hoe je weer gesterkt en met vertrouwen naar de toekomst kan kijken.                

Daarnaast kunnen er ook andere situaties zijn waar je tijdelijk niet goed uitkomt en waardoor je stress of andere klachten ervaart. Ook bij onderstaande onderwerpen kan ik iets voor je betekenen.  Misschien heb je vragen op het gebied van:

- maken van keuzes

- zelfvertrouwen

- leren omgaan met conflicten

- rouwproces

- Hooggevoeligheid (HSP)

Ik informeer je graag over de mogelijkheden. Kijk op mijn website alicevanpesch voor meer informatie, voel je vrij om telefonisch contact op te nemen via 83226144 of een mail te sturen naar infoalicevanpesch 

Alice van Pesch Counselling en Coaching
Alice van Pesch

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.