Welzijn Stervens- en uitvaartbegeleiding

Stervensbegeleiding maar dan anders....
Den Haag

Sterven of overgaan naar een nieuwe dimensie ?

Bij geboorte is het van belang dat een kindje aangeraakt wordt. Bewezen is dat groei zowel op het lichamelijke als op het psychische niveau samenhangt, met de wijze van aangeraakt worden.

Als onze ziel het lichaam verlaat, dan is die aanraking belangrijk. Je groeit dan een stap verder naar die andere dimensie die in de volksmond de dood wordt genoemd. Ik zie het als een voortleven van de ziel, terug naar de bron, leven vanuit die andere dimensie die een groter bereik heeft dan het vormelijk leven in een lichaam hier op aarde. Bij het verlaten van je fysieke lichaam laat je los wat je niet meer dient op jouw volgende bestemming.

En alles wat je in dit leven kan loslaten neem je niet mee op reis naar je volgende bestemming

Deze vorm van stervensbegeleiding is op een andere plek; bij de mensen thuis, in het ziekenhuis of hospice. Uit ervaring kan ik zeggen dat het voor diegene die gaat zo iets moois is en rust geeft, ook voor diegene erom heen. Mijn liefdevolle zachte aanraking, door mijn gave van helder voelen en weten, verdwijnt de weerstand en wordt er een poort naar de hemel geopend.

Het verwonderd mijzelf steeds hoe mooi dat is. Als het einde nabij is gun je dan diegene die je dierbaar is rust, reinheid, liefde en licht…..dan is dit een uniek afscheidsgeschenk. Zou dit misschien ook jouw laatste wens zijn voor diegene die jou lief is?

 

Selfcreation
Dymph Brauckmann

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.