Gezondheid Energetisch werk

Praktijk voor energetische therapie Kitty Schoute
Delft

Energetische therapie ondersteunt u bij het weer in balans en beweging brengen van uw energie bij klachten in verband met onder andere burnout, stress en (vage) pijn. Daarnaast is gebleken dat ook klachten over bijwerkingen van chemokuren kunnen verminderen wanneer iemand kort voor de kuur een behandeling heeft ondergaan.Mijn behandelingen bestaan uit gesprekken, chakra- en aurahealing en eventueel geef ik u oefeningen mee die u thuis mag uitvoeren. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken als u gewoon een gesprek wilt of wilt kijken hoe u meer zingeving en zinbeleving in uw leven kunt vinden.Doordat de gesprekken tijdens mijn praktijk een vorm van coaching aannamen, besloot ik bij CIVAS de opleiding Lifecoach te gaan doen. In juni heb ik hiervoor het diploma behaald. U kunt bij mij dus ook terecht als u meer zingeving en levensvreugde zou willen ervaren.

Biografie / Over Kitty Schoute

Mijn naam is Kitty Schoute en in 2000 ben ik, naast mijn werk als secretaresse, begonnen met het volgen van inspirerende cursussen en workshops met betrekking tot het weer in balans en beweging brengen van de energie. Sinds die tijd heb ik ook mensen in mijn kennissenkring behandeld met als resultaat dat pijnklachten verminderden en men zich over het algemeen meer ontspannen voelde. Mijn besluit om hier mijn beroep van te maken kwam mede doordat ik iemand behandelde vlak voordat deze persoon de vierde chemokuur moest ondergaan: de klachten over de bijwerkingen waren aanzienlijk verminderd.


Omdat ik door het bovenstaande een nieuwe "hobby"  erbij had gekregen, besloot ik in 2004 hier mijn beroep van te gaan maken. Dit leidde ertoe dat ik de vierjarige HBO-opleiding tot energetisch therapeut ben gaan volgen bij het Johan Borgman College te Utrecht ("HJBC"), waarvoor ik in 2008 mijn diploma haalde.

 

In 2009 ben ik gestart met mijn eigen praktijk als energetisch therapeut/magnetiseur.

Praktijk voor energetische therapie Kitty Schoute
Kitty Schoute

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.