Gezondheid Yoga

Yokidoki Studio
Culemborg

Levenskracht

Als je levenskracht is geblokkeerd (mentaal, emotioneel of fysiek) dan kan de energie niet stromen. Je kan dan last krijgen van allerlei (psychosomatische) klachten. Yoga helpt je om deze blokkades op te lossen. En niet alleen je lichaam wordt soepel en sterk, ook de veerkracht van je geest wordt vergroot. Je krijgt meer energie, voelt je positiever en allerlei stressgerelateerde klachten lossen op. Het geeft je de steun om makkelijker en positiever in het leven te staan en het leert je hoe je je geest kunt verstillen. 

Yogales

In de Basics & Beyond Online Yogalessen is er veel aandacht voor de basis van de Yogahoudingen (Asana's), Lichaamsbewustzijn, Meditatie en de Adem.  In iedere les werken we met verschillende thema's. Rust wordt afgewisseld met activiteit, vloeiende beweging met verstilde houdingen. Soms vraagt de yoga van je om door te zetten, en dan weer juist om los te laten. Ook je spirituele spier wordt getraind door eeuwenoude vedische kennis  en geeft je praktische tools om het dagelijkse leven makkelijker aan te kunnen.

Yokidoki Studio

Yokidoki biedt een veilige plek waar je dieper komt bij jezelf, leert om gecentreerd te zijn en de rust te vinden binnenin je. Loslaten, genieten en een gezonde dosis humor en plezier is daarbij belangrijk. Bij een maand-abonnement heb je toegang tot de wekelijkse online yogales met thema en toegang tot alle recordings van die maand. Het maakt het makkelijk om in je eigen tijd ook een yoga-beoefening op te bouwen en vol te houden!

 

 

Biografie / Over Marien van Os

Ik ben Marien van Os en ik ben een gecertificeerde Yoga Health Coach en Yoga Docent en ondersteun mensen op hun pad naar een betere gezondheid en meer connectie met zichzelf en hun lichaam.  In de loop der jaren heb ik een praktijk opgebouwd met een zeer divers aanbod. Van reguliere yogalessen tot een online detox-programma en life-coachingprogramma's, zowel met een groep als individueel. De diversiteit maakt dat ik mijn kennis en ervaring gericht kan inzetten.     

Yoga, ademhalingstechnieken, leefstijlhabits, meditatie, voeding en ayurveda, het zijn de gereedschappen waarmee ik cursisten leer met meer veerkracht en ontspanning in het leven te staan.Ik breng mijn kennis met passie en plezier over op de mensen met wie ik werk. Zowel de groepslessen als de individuele sessies zijn inspirerende bijeenkomsten. Gedreven en met humor draag ik zorg voor een omgeving waar deelnemers zich op hun gemak voelen en zonder schroom aan de slag kunnen met de aangereikte kennis, oefeningen, tips en persoonlijke inzichten. 
Yokidoki Studio heeft nu ook een online-omgeving. Hier kan ik persoonlijke begeleiding geven aan ieder die een gezondere levensstijl wil opbouwen en specifieke ondersteuning kan gebruiken bij de keuzes waar ze voor staan en de stappen die ze willen zetten op het gebied van gezondheid en persoonlijke groei. 
 

 

Yokidoki
Marien van Os

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: