Gezondheid Yoga

YogaStudio Yokidoki
Culemborg

Levenskracht

Als je levenskracht is geblokkeerd (mentaal, emotioneel of fysiek) dan kan de energie niet stromen. Je kan dan last krijgen van allerlei (psychosomatische) klachten. Yoga helpt je om deze blokkades op te lossen. En niet alleen je lichaam wordt soepel en sterk, ook de veerkracht van je geest wordt vergroot. Je krijgt meer energie, voelt je positiever en allerlei stressgerelateerde klachten lossen op. Het geeft je de steun om makkelijker en positiever in het leven te staan en het leert je hoe je je geest kunt verstillen. 

Yogales

In de lessen is er veel aandacht voor de basis van de Yogahoudingen (Asana's), Lichaamsbewustzijn, Meditatie en de Adem.  In iedere les werken we met verschillende Yogaflows, waarbij de bewegingen en houdingen worden verbonden met de ademhaling. Rust wordt afgewisseld met activiteit, vloeiende beweging met verstilde houdingen. Soms vraagt de yoga van je om door te zetten, en dan weer juist om los te laten. Ook je spirituele spier wordt getraind door eeuwenoude vedische kennis  en geeft je praktische tools om het dagelijkse leven makkelijker aan te kunnen.  

Yokidoki

Bij Yokidoki biedt een veilige plek waar je dieper komt bij jezelf, leert om gecentreerd te zijn en de rust te vinden binnenin je. In de les werken we met bolsters, stripjes, yogablokken,  riemen en deken, zodat je altijd op je eigen niveau kunt werken. We richten ons in de lessen vooral op wat je lichaam wél kan. Loslaten, genieten en een gezonde dosis humor en plezier is daarbij belangrijk.

 

 

Yokidoki
Marien van Os

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.