Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Het LijfLab
Kerk-avezaath

Wat heb jij nodig om lekker in je vel te zitten?

In Het LijfLab doe je een gedegen onderzoek naar jezelf met lichaamsgerichte oefeningen uit de yoga, met meditatie en inzichtgevende werkvormen. De analyse van alle bevindingen met behulp van haptonomie, zijnsoriëntatie en psychologische modellen, dient om te ontdekken wat voor jou de beste manier is om (weer) te kunnen genieten van werk en leven. De unieke combinatie van fysieke én mentale coaching en training richt zich op jouw totale gezondheid. Je beschermt jezelf bij teleurstellingen en tegenslagen, én je weerbaarheid groeit. We maken hierbij gebruik van de door ons ontwikkelde methodiek van de Stormvloedkering©.

In het bedrijfsleven bieden wij medewerkers tijd, ruimte en kennis om te ontdekken hoe ze pro-actief voor zichzelf kunnen zorgen. Onze aanpak geeft een nieuwe benadering van het begrip ‘werken’. Een traject in Het LijfLab is een investering. Dit betaalt zich uit in de gezondheid van medewerkers, waarmee burn-out en andere werkgerelateerde aandoeningen tot het verleden kunnen horen.

De brede aanpak van Het LijfLab is gericht op het doorbreken van oude patronen en het terugvinden van levenslust en motivatie. 

Kom experimenteren met jouw eigen gebruiksaanwijzing!

We zien je graag in Het LijfLab.

Berna van der Heide (57 2156 32) & Marianne Landman (55 7171 63)

 

 

Het LijfLab
Berna van der Heide & Marianne Landman

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.