Persoonlijke groei Psychologische hulp

BrainResult Praktijk voor Brainmanagement en EMDR
Beusichem

Na afronding van de algemene coachopleiding ben ik me gaan toeleggen op het gebied van Neuropsychologie. Vanuit de neurowetenschap is in de afgelopen jaren de relatie tussen het functioneren van het brein en het functioneren van het lichaam duidelijk vastgesteld. Verstoring in het brein veroorzaakt door ingrijpende gebeurtenissen kan uiteindelijk naast psychische ook lichamelijke klachten veroorzaken.

Brainmanagement, EMDR en hartcoherentie behoren tot mijn specialisaties. Wat deze methodieken gemeen hebben is dat ze direct aanhaken op de ingrijpende gebeurtenis die de oorzaak is van de pijn en stress van de client. Mijn aanpak is daardoor sneller, concreter maar ook onmiddellijk confronterender. Deze methodieken zijn, vooral in combinatie, uitermate succesvol in het verzachten, verhelderen en verwerken van de traumatische ervaringen die bewust of onbewust impact hebben op het psychosociaal welzijn.

Binnen mijn praktijk heb ik met enorme voldoening al veel mensen díe hulp kunnen bieden, die zij nodig hadden. Ik werk hierbij nauw samen met de "praktijkondersteuners (GGZ) van Chronische Zorg Rivierenland" en de huisartsen uit deze regio.

Specialismen: Brainmanagement, EMDR en hartcoherentie

Toepassingsgebieden: Stress, moeheid, stemmingen, emoties, depressie, burn-out, spanningen, faalangst, besluiteloosheid, slecht slapen, verslaving, angstbeelden, herbelevingen, PTSS.

Psychische begeleiding na : Vermissing van dierbare, mishandeling, verkrachting, overval, inbraak, oorlogstrauma’s. Maar ook: Verbetering van communicatieve vaardigheden, verhoging van zelfvertrouwen, stressmanagement, conflicthantering, psychosomatische klachten

Voor meer informatie, kijk dan op mijn website!
www brainresult nl

Lid van:
Beroepsvereniging: Vereniging voor Neuropsychologie (NVN)
Beroepsvereniging: Platform voor Breincoaches

BrainResult
Gerard van Dooren

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.