Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Holistisch Life Coach
Rijnsburg

Het kan zijn dat je al een tijd niet lekker in je vel zit en dat kan door allerlei factoren komen. je hebt het gevoel dat je vast zit en niet meer weet hoe je het anders wilt gaan doen of kan krijgen. Het ronddraaien in een kringetje kan op vele gebieden zijn zoals familie, relatie, vrienden, vrije tijd, liefde en werk. Overtuigingen, normen en waarden die je hebt meegekregen vanuit je opvoeding spelen vaak een grote rol, De dingen doen die je zo gewend bent en zo vertrouwd voor je zijn, of omdat het zo hoort.

Door coaching kan je weer leren je bewust te worden van wie ben jij? Waar word jij blij van? Wat voel je? En wat wil jij? Wat vind jij belangrijk? en het leren om je eigen keuzes te maken en uiteindelijk het leven te leven zoals jij het graag wilt en daar blij van wordt!

Holistisch Life Coaching, coachen vanuit het weten dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Coaching kan je helpen, om van jou hulpvraag naar de gewenste situatie te komen. Het kan je meer duidelijkheid geven voor jezelf en inzicht te krijgen in je denken, voelen, belevenissen en handelen. Dit kan weer leiden tot meer geluk, tevredenheid, blijheid, energie en stabilteit. 

Voor mij als coach is het om vanuit mijn hart zonder oordeel of veroordeling een uitdaging om mensen te laten ervaren en voelen van het aangaan van uitdagingen door uit hun comfortzone te gaan. 

Gewoon Jij, Praktijk voor Natuurgeneeskunde
Jetty van der Gugten

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.