Persoonlijke groei Yoga

Be Yin Fitbrigade
Katwijk

Wat is Yin Yoga?

Yin Yoga is een vorm van yoga die al eeuwen oud is.

Het is een langzame en rustige vorm van yoga en geeft ruimte in het lichaam in de ruimste zin van het woord. Met rustige houdingen die voor langere tijd worden vastgehouden; 1 tot 8 minuten.

Hiermee wordt voornamelijk het bindweefsel opgerekt en gestimuleerd doordat het bindweefsel weer beter wordt gehydrateerd. Het versterkt en versoepelt ook de pezen en gewrichten. Rekken dieperliggende spieren en maakt het bekken gebied los. Het verbeterd de mobiliteit van het lichaam en maakt het lichaam leniger en zorgt dat de gewrichten beter in conditie komen en maakt het lichaam krachtiger.

Yin yoga heeft een rustig karakter en is voor iedereen geschikt. De lessen zijn juist zo lekker doordat je niet heel intensief hoeft te bewegen maar juist de tijd kunt nemen. Het aanhouden van de houdingen kan ongemakkelijk aan gaan voelen wat je uitdaagt niet alleen je lichaam te ontspannen maar ook je mind!

De mobiliteit en kracht van de gewrichten verbeterd hierdoor waardoor de spieren beter ondersteund worden in hun werking.

Het lichaam gaat hierdoor soepeler en krachtiger aanvoelen.

 

Biografie / Over Jan Kraaijenoord en Trijntje van Duijn

Naast de Yin yoga lessen geven wij ook koude trainingen in combinatie met ademtechnieken. Hiervoor hebben wij intensief les gehad van Wim Hof, The Iceman. Deze techniek zorgt ervoor dat je meer zuurstof op celniveau krijgt, waardoor een betere verbranding ontstaat en meer energie. Weerstand gaat omhoog en het happy hormoon endorfine wordt aangemaakt. Je creƫert meer bruin vet voor een optimale verbranding.

Be Yin Fitbrigade, Yin yoga, ademtechniek, koudetrainingen
Jan Kraaijenoord en Trijntje van Duijn

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: