Persoonlijke groei Regressie- en reïncarnatietherapie

Rechtstreeks naar de oorzaak van je probleem.
Noordwijk

Elk probleem of klacht is ooit ergens begonnen, of het nu een burn-out is, een depressie of een bepaalde overtuiging of blokkade. Met deze therapie ga je rechtstreeks terug in de tijd naar het precieze moment waarop jouw probleem of klacht is ontstaan om het in de kern te helen.

Inzicht in je probleem, hoe het ontstaan is, waarom jij het hebt gekregen en/of waarom je er maar niet van af komt, kan een enorme boost betekenen voor het helingsproces. Zeker wanneer je zelf niet weet waardoor je probleem nu eigenlijk precies begonnen is en waarom je er maar niet vanaf komt. Deze therapievorm is daarom uiterst geschikt voor heel veel klachten op lichamelijk, emotioneel, mentaal of spiritueel gebied, zoals bv de bekendere klachten en problemen als relatieproblemen, niet kunnen afvallen of onverwerkt verdriet. 

Niet voor niets wordt regressietherapie en reïncarnatietherapie in de therapiewereld gezien als de koningin van alle therapieënRegressie- en reïncarnatietherapie is daarom vaak een logische vervolgkeuze op een psycholoog, hypnotherapeut of life coach. 

*Deze therapie combineert meerdere therapieën zoals psychotherapie, hypnotherapie, lifecoaching, mindfulness, meditatie, healing, familieopstellingen en sjamanistisch trancereizen.

Kijk op mijn website voor voorbeelden en ervaringen over hoe deze therapie (door)werkt en wat het voor jou kan betekenen. 

 

 

Biografie / Over Arthur de Jong

Ik ben in 1975 in Noordwijk geboren als zoon van een Nederlandse ondernemer en een Indische psychiatrisch verpleegster.
Door mijn ongebreidelde enthousiasme om dingen te verklaren en om moeilijkheden en problemen om te vormen naar het positieve, heb ik als het ware een opleiding hierin gekregen van het leven. Middels Regressie- en Reïncarnatietherapie, Hypnotherapie, Spiritual Response Therapy, mediumschap en psychic development, Psych-k en sjamanisme, ben ik de therapeut geworden die ik nu ben. Nog altijd volg ik cursussen om te blijven leren en bij te schaven.

Er is niet veel wat ik nog niet heb gehoord. (Seksueel) Misbruik, stalking, compulsieve handelingen, zelfmoordgedachten, stemmen
horen, om maar wat te noemen. Maar ook zaken als burn-out, niet weten wat je volgende stap in het leven is, relatieproblemen of het (maar niet) vinden van de juiste partner, zijn mij bekend.

In mijn praktijk vind ik het van belang dat jij je veilig genoeg voelt om zonder aarzeling je diepste dieptes te delen, zodat het helingsproces op gang kan komen en haar werk kan doen. En dat helingsproces, wat vrijwel nooit een rechte lijn volgt en in tijd is uit te drukken, blijft iedere keer weer een wonder, waar ik intens van geniet.

Arthur de Jong

Praktijk voor Regressie- en Reïncarnatietherapie Bollenstreek
Arthur de Jong

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: