Gezondheid Bioresonantie

Bioresonantie
Rijnsburg

Met Bioresonantietherapie (electro-acupunctuur) wordt allereerst het functioneren van de lichaamssystemen gemeten. Een verstoring kan al zichtbaar worden voordat de functie van het orgaan zelf is verstoord. Zo kan een niet goed functionerend orgaan dikwijls al worden opgespoord voordat de afwijking met laboratoriumtesten kan worden aangetoond. Als er een verstoring naar voren komt, wordt de oorzaak hiervan achterhaald door te kijken welke trillingsfrequenties van mogelijke veroorzakers resoneren met de lichaamseigenfrequenties.

Wat kan er worden gemeten? 

Te meten zijn onder andere ziekteverwekkers (virussen, bacteriën, schimmels, wormen en parasieten), allergieën, toxines, tekort aan voedingsstoffen, hormonen, littekenstoorvelden, wervelkolomproblemen, stress en onverwerkte emoties, elektromagnetische straling en geopatische stress, chakra’s, miasma’s (overgeërfde storende signalen vanuit het DNA en de celinhoud) enzovoorts.

Vervolgens kan met de apparatuur worden behandeld. Het lichaam kan worden ondersteund in het zelfgenezend vermogen door helende frequenties van homeopatische middelen, kruiden, vitamines en mineralen, kleuren, bloesems enzovoorts in het programma te laten meelopen. Allergenen en ziekteverwekkers kunnen worden geneutraliseerd zodat de energiestroom in het lichaam wordt hersteld en de klachten kunnen afnemen.

De behandeling is vriendelijk en pijnloos en daarom geschikt voor alle leeftijden, ook voor heel jonge kinderen. Vaak ervaart men al na de eerste behandeling een verbetering van de klachten.

Bioresonantie kan goed worden gecombineerd met andere therapieën, zowel regulier als complementair. Het is bovendien heel geschikt voor het uitzoeken van allergieën en overgevoeligheden, de juiste suppletie en littekenstoorvelden. Er kan tevens worden gemeten welke reguliere medicatie (bijv. de pil, antibiotica of tandheelkundige materialen) het beste bij u past.

Yolande van Bilderbeek, natuurgeneeskundig therapeut
Yolande van Bilderbeek

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.