Gezondheid Natuurgeneeskunde

Praktijk voor Voeding- en Lifestylecoaching
Voorhout

Bij de Praktijk voor voeding- en lifestyle coaching kunt u terecht voor deskundig advies en begeleiding over voeding, lichamelijke klachten en emotionele klachten in relatie tot uw gezondheid. In een persoonlijk consult, waarbij uw wensen centraal staan, wordt ondersteuning geboden tot de nagestreefde doelen behaald zijn.

U wordt professioneel begeleid door een natuurgeneeskundig therapeut die een 4 jarige HBO opleiding heeft gevolgd, waarin naast de natuurgeneeskunde ook wetenschappelijke kennis is opgedaan op het gebied van voeding, ziekte en lifestyle coaching. Om een totaalpakket te kunnen aan bieden worden is er aan de praktijk ook een Sport Wandelschool gekoppeld, zodat u ook fysiek goed begeleid kan worden.

Omdat het eetpatroon een onderdeel is van het leefpatroon wordt hier veel aandacht aan besteed. Het veranderen van (eet)gedrag vraagt inzicht in de eigen gewoontes. Bewustwording is hierbij van essentieel belang voordat verandering mogelijk kan zijn. Hierbij ben ik uw persoonlijke lifestyle coach.

Graag nodig ik u uit om rond te kijken op mijn website en eventueel vrijblijvend telefonisch contact met mij op te nemen over wat ik voor u kan betekenen.

Leef Bewust Gezond!
Christien Abbink

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.