Persoonlijke groei Coaching - Wandelcoaching

Lente gesprekken
Leiden

Provocatief coachen is de beproefde manier om op een andere wijze met je eigen denkpatronen om te gaan. Hoe? Reserveer een uur, gratis en je ervaart zelf het effect.

Biografie / Over Sander Pardon

Sander Pardon deed z'n ervaring als coach op met leergangen bij De Baak in Noordwijk en startte jaren geleden zijn eigen praktijk in trainingen en personal en team coaching. Zijn voorbeeld provocatief psychotherapeut Jeffrey Wijnberg inspireerde hem om zich daarin verder te specialiseren, ging bij hem in de leer, las al zijn 35 boeken en startte op latere leeftijd alsnog zijn noodzakelijke Psychosociale Basiskennis (PsBK).

Sander boft zelf met een portie vaardigheden op het gebied van provocatie, humor, learning by doing en empathie zodat hij volgens zogezegd natuurlijke weg zijn praktijk kon vormgeven. Die congruentie leidt tot zichtbare resultaten voor mensen die iets op te lossen of te verbeteren hebben op persoonlijk vlak of in relatie met werk.

Raden van bestuur, zelfstandig ondernemers, burgemeesters, vaders, moeders, alleenstaanden, jong oud, met een (zelfopgelegde) beperking, de problemen van de mens zijn net zo divers als dat ze herkenbaar zijn. 

Provocatief Coachen Zuid Holland
Sander Pardon

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: