Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Bewustwordingscoach
Leiden

Iedereen wil graag altijd in de flow zijn, vol energie en met een heldere mind. In het dagelijks leven blijkt dat vaak anders. We voelen ons beperkt door tijd en omstandigheden en draaien vaak vicieuze cirkels in ons denken. We benutten over het algemeen maar een klein deel van onze capaciteit omdat onze blik zich heeft vernauwd naar wat we kennen en denken te weten.
Het is de kunst om ruimer te kijken. Om te leven vanuit mogelijkheden en niet vanuit beperkingen. Het is daarom de moeite waard om je eigen denkwerk, aannames en emoties onder de loep te nemen. Als er inzicht is in het denken komt er namelijk energie vrij en ontstaat er ruimte om te veranderen.
Wat er zich in je leven afspeelt of heeft afgespeeld is met name boeiend als we gaan onderzoeken vanuit welke patronen en projecties je reageert. Met de inzichten die je krijgt kan je de verantwoordelijkheid nemen over eigen leven en functioneren vanuit je eigen kracht en rust.
We kunnen inloggen op onze innerlijke wijsheid die bijzonder genoeg direct toegankelijk is op het moment dat het denken wordt losgelaten en je bewust wordt van wat er in het NU is. Onder de lagen van het denken en de patronen waarin je je dagelijks beweegt is er namelijk altijd bewustzijn.
Naar binnen leren kijken met compassie leidt moeiteloos tot verandering juist vanuit de basis waarin alles mag zijn zoals het is.

Biografie / Over Esti Rotteveel

Als oprichtster van Inner Eye Yoga (voorheen Yoga Centrum Voorhout) verzorg ik vol enthousiasme al sinds 2005 yogalessen. Yoga geeft mij naast ontspanning, kracht, lenigheid en vitaliteit vooral inzicht,  inzicht in mijn functioneren en in mijn grenzen. Door de yoga leer ik bewust te leven in het NU, mindfullnes is daar een mooi woord voor. Ik ben steeds meer gaan genieten van het leven en zie iedere situatie als een leermoment, die je de mogelijkheid geeft te groeien.  Naast dit alles ben ik moeder van 3 prachtige kinderen die me met beide benen op de grond zetten. Zij zijn mijn grootste leermeesters.

 

Inner Eye Coaching
Esti Rotteveel

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: