Persoonlijke groei Coaching - Kindercoaching

Hulp bij het opvoeden en begeleiden van gevoelige kinderen en jeugd
Noordwijkerhout

Zelfverzekerde ouders
Begeleiding op maat zodat jij als ouder er kunt zijn voor jouw kind. Ieder gevoelig kind is immers anders. Door middel van educatie en gerichte oefeningen bereid jij jouw gevoelige kind optimaal voor op het volwassen leven.


Zorgeloze kinderen
Onzekerheid, faalangst of bang voor nieuwe situaties? Gevoelige kinderen hebben vaak andere uitdagingen. Samen met je kind werken we hieraan zodat hij weer stevig in zijn schoenen staat!


Stressvrij gezin
Problemen met de opvoeding, moeilijkheden op school of onenigheid tussen gezinsleden zorgen dat een gezin onder hoge druk staat. Samen pakken we de stressfactoren aan en zorgen we voor de ontspanning die zorgt voor zowel tevreden ouders als blije kinderen.
 

Biografie / Over Debby van Paridon - Kraaijeveld

Hallo, ik ben Debby van Paridon. 

Ik heb twee praktijken, Bee Special vanuit mijn pedagogische achtergrond en gevoelige karakter. Waarbij ik reeds 5 jaar ouders, van gevoelige kinderen en jeugdigen begeleidt om zich staande te houden in een niet altijd even gevoelige wereld.

Daarnaast ben ik eigenaresse van Deb helpt, waarin ik mensen met chronische fysieke klachten coach naar vrijheid, regie en energie.

Sinds mijn 15e is mijn leven veranderd. Van een vrolijke en sportieve tiener werd ik een jong-gehandicapte die vrijwel geen tiener meer kon zijn.

Tijdens mijn dieptepunten zat ik in de ziektewet, liep ik met een rollator en raakte ik in een sociaal isolement. Ik schopte tegen het leven, zocht naar iemand die mij kon helpen, want dit kon niet mijn leven zijn.

Ik heb geknokt en gewonnen, ik zal altijd pijn houden en vermoeid blijven, dat is wat mijn ziekte met zich mee brengt. Maar door een veranderde mindset kan ik wel weer het leven leiden dat ik zo graag wil leven.

Mijn rollator is verkocht, en ik kan weer sporten. Ik ben een gelukkige moeder, liefdevolle partner en succesvol ondernemer. Ik weet wat mijn ziekte mij gebracht heeft, en ik kan dat omarmen.

Ouder-, Kind- & jeugdcoach Bee Special
Debby van Paridon - Kraaijeveld

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: