Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Coaching en lichaamswerk bij het omarmen van je vrouwelijkheid.
Katwijk

Je bent het gevoel met jezelf kwijtgeraakt en leeft op de automatische piloot. Je staat altijd klaar voor anderen en dat gaat ten koste van jezelf. Voor de buitenwereld lijk je het goed voor elkaar te hebben, maar waarom ervaar jij het niet zo? Je bent vaak moe, gaat steeds over je grenzen, past je aan, legt de lat hoog en je bent heel kritisch op jezelf. Kortom je bent alles behalve blij en kunt niet genieten. 

Trots zijn op je vrouwelijke vormen, oké zijn met je cyclus en genieten van intimiteit/seksualiteit is voor jou ook nog niet vanzelfsprekend. Je voelt je hier niet volledig vrij in of hebt je er zelfs voor afgesloten. Je vrouwelijke energie kan hierdoor niet vrijelijk stromen en zorgt voor belemmeringen in je dagelijkse leven.

Je voelt aan alles dat het tijd is voor verandering. Je wilt je niet langer aanpassen, maar jezelf eindelijk eens op nummer 1 gaan zetten. Vanuit een natuurlijke flow, maar je weet nog niet hoe.

Door het omarmen van je vrouwelijkheid zorg je voor een liefdevolle verbinding met jezelf. Je geniet van wie jij bent en je straalt dat ook uit. Je staat in verbinding met je creativiteit en hebt toegang tot je eigen wijsheid. Vanuit liefde en zachtheid, ervaar je hoe krachtig jij bent en wat je allemaal kunt bereiken. Je gaat weer spelen, genieten, je grenzen respecteren en bovenal je veilig en vrij voelen. Je komt thuis bij jezelf en je voelt je niet meer afgescheiden.

 

 

 

Biografie / Over Arma Schouten

Mijn naam is Arma Schouten, HSP’er, lichtwerker en heb een achtergrond als maatschappelijk werkster. Ik ben getrouwd met een lieve man en heb 2 prachtige zoons.

Ik blijf mezelf ontwikkelen op persoonlijk en spiritueel  vlak, wat ik vervolgens weer inzet in mijn praktijk. Mijn doel is om jou als vrouw bewust te laten worden, je te laten stralen, je kwetsbaarheid als kracht te laten inzetten en je trots te laten zijn op je UNIEKE zelf. Dit klinkt je misschien wat zweverig in de oren, maar ik kan je vertellen dat ik redelijk nuchter ben. Ik hou van humor, die ik ook graag inzet tijdens de sessies. Het hoeft namelijk allemaal niet ingewikkeld of zwaar te zijn. Hoe heerlijk is dat!

Ik werk vanuit liefde, veiligheid en vertrouwen.

Ik heb mijzelf jarenlang verstopt en me aangepast aan mijn omgeving, door ervaringen in mijn jeugd. Met veel zaken dacht ik dat ik het verkeerd deed of zelf verkeerd was. Dit heeft heel wat jaren geduurd, maar inmiddels weet ik dat dat niet meer nodig is en dat ik mezelf mag laten zien zoals ik ben. Door in contact te komen met mijn lijf en met name mijn bekkengebied, ervaarde ik een gevoel van thuiskomen.  De ruimte, stevigheid en de liefde…..ik voelde me gedragen!

Dat gun ik jou ook!!

Praktijk Arma
Arma Schouten

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: