Persoonlijke groei Psychologische hulp

psychologisch coach
De Zilk

Als psychologisch coach richt ik mij samen met jou op jouw ontwikkelingsmogelijkheden en het vinden van jouw pad. De combinatie van analytische psychologische en professionele moderne coaching maakt dat mensen ineens begrijpen wat hun weg is. Het is mijn diepe overtuiging dat ieder individu een pakket talenten en mogelijkheden heeft dat (voor een deel) besloten zit in het onbewuste. Talenten en mogelijkheden die zeer van dienst kunnen zijn bij het vinden van nieuwe wegen en het nemen van lastige beslissingen. 

In de analytisch psychologische coaching werk ik met diverse oefeningen die jou in contact brengen met deels nog verborgen talenten. 

Indien je dit wenst, kan ook worden gestart met jouw astrologisch profiel. Een horoscoop vertelt concreet in welke richting mogelijkheden tot succes vooral kunnen worden gevonden. Ook ligt hierin vaak de sleutel voor het antwoord waardoor sommige zaken niet goed uit de verf komen. Kortom, verheldering die jou in je kracht zet en waardoor je jezelf leert begrijpen én waardoor je misschien wel die ene stap durft te zetten! Je voelt je zeker.

Ik vermijd vaagheid en doe dát wat werkt. Uiteraard geef jij het tempo aan!

Na mijn master in coaching en psychologie heb ik ervoor gekozen deze aan te vullen met een opleiding Jungiaanse psychologie en astrologie. Tevens ben ik docent op de Hogeschool van Amsterdam, supervisor, counselor en sociaal pedagogisch hulpverlener.

Kijk gerust op vanduinnaarzee  en wie weet tot dan! Linda

Van duin naar zee
Linda Henry

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.