Gezondheid Bouwen en Wonen

Voor bewuste mensen die ekologisch en gezond willen bouwen en wonen
Vogelenzang

Bouwbiologisch bouwen en onderhoud heeft een eigen systeem van denken en toepassen. Gewoon producten vervangen is niet altijd afdoende. Door het bouwen moet niet de natuur naar onze hand gezet worden, maar zoveel mogelijk in symbiose met de natuur. Hierdoor kunnen we ons thuis voelen en welzijn wonen. Ruimtes die als een derde huid om ons passen en ons beschermen. (De tweeede huid is onze kleding). Voor materialen en systeem is bepalend voor welk doel die ruimte is bedoeld en welke materialen daarvoor beschikbaar zijn. De natuur heeft een kleurenscala voor ons, waarbij we ons goed kunnen voelen. Het geeft ons bouwmateriaal met ongekende mogelijkheden.

 

Te groot of te veel om af te halen? Wij bezorgen grotere bestellingen gratis in onze regio. Ook is er een internetwinkel op onze website.

 

Stoelenmatten /stoelenmatterij

Naast levering van vlechtmaterialen, verzorgen wij ook het opnieuw vlechten van stoelzittingen, en soms ook ander werk. Met diverse materialen en technieken Hier een presentatie van de mogelijkheden op dit gebied.

 

Workshop / Cursus

Hiro bied diverse workshops en cursussen aan waarbij het materiaal bijna altijd leidend is. Met uitzondering van de creatieve workshops en de kinder partijtjes.
Hier een presentatie van de verschillende workshops die mogelijk zijn, maar ook welke zelf kunnen worden samen gesteld. 
De meeste workshops worden regelmatig aangeboden en andere slechts een enkele keer per jaar. In onze E-shop een overzicht per workshop/cursus en inschrijfmogelijkheid.
Als groep kunnen workshops ook op overeengekomen data worden georganiseerd.

 

Kinderpartijtjes en groepsactiviteiten

Bij Hiro is het mogelijk om een besloten kinder, groeps of bedrijfs activiteit te organiseren. In overleg kan dit creatief, informatief en of educatief worden opgezet. Uiteraard in overleg naar behoefte van de groep. Dit kan zijn voor een kinderpartijtje danwel voor een groep vakmensen. Maar dus ook een bestaande workshop / cursus voor een speciale groep mensen.

Hiro Natuurlijk Wonen
Wim van Biezen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.