Persoonlijke groei Coaching - Leiderschapscoaching

Op bewuste manier het leven van je dromen vormgeven - dat is Creative Consciousness Coaching
Amsterdam

Als Creative Consciousness Coach zet ik mensen in hun kracht om dat leven te leiden waar ze van dromen door ze in contact te brengen met hun diepste verlangens en intuïtie. 

De methode van Creative Consciousness (CC) is ontzettend krachtig en gaat uit van twee basis pijlers: 1) wij zijn de creator/schepper van ons eigen leven en om volledig gebruik te kunnen maken van deze kracht moeten we ons 2) bewust zijn van welke gevoelens en overtuigingen ons handelen beïnvloeden. Gedurende een CC-cyclus krijg je handvatten en tools die je laten zien wat je eerder niet zag. Je wordt je bewust van wat je blokkeert en remt. En met dit nieuwe perspectief op jezelf en je leven ga je aan de slag en ga je creëren wat je écht wilt.

Het is een prachtige/krachtige reis waarin ik je begeleid om het heft in eigen handen te nemen, op jezelf te kunnen vertrouwen en dit je nieuwe manier van leven te maken.

Ik zie een beeld voor me van een adelaar – in potentie krachtig en sterk – die het liefst zijn vleugels wil uitslaan, maar vergeten is dat hij kán vliegen. Aan het eind van de coachingcyclus staat-ie aan de rand van zijn nest met z’n vleugels helemaal uitgeklapt, klaar om het leven tegemoet te vliegen. Dat is wat ik mensen meegeef: vertrouwen en een nieuw perspectief.” ~ Karolien

Biografie / Over Karolien Lammens

Me Time - yoga & coaching (MTYC) is de naam waaronder Karolien yogalessen geeft en coaching aanbiedt binnen de methodiek van Creative Consciousness.

Ik zie mijzelf als een gids. Deze eigenschap loopt als een rode draad door dat wat ik doe: mijn vroegere werk als reisbegeleider in Latijns-Amerika, de yogalessen en de coaching. Ik begeleid mensen in hun ontdekkingstocht naar zichzelf. Niet als iemand die de weg weet, maar wel iemand die meekijkt, de juiste omstandigheden helpt creëren en de juiste vragen weet te stellen.

De methode van Creative Consciousness (CC) is ontzettend krachtig en gaat uit van twee basispijlers: 1) wij zijn de creator/schepper van ons eigen leven en om volledig gebruik te kunnen maken van deze kracht moeten we ons 2) bewust zijn van welke overtuigingen ons handelen beïnvloeden. Gedurende een CC-cyclus krijg je handvatten en tools die je laten zien wat je eerder niet zag. Je wordt je bewust van wat je blokkeert en remt. En met dit nieuwe perspectief op jezelf en je leven ga je aan de slag en ga je creëren wat je écht wilt.

“Ik zie een beeld voor me van een adelaar – in potentie krachtig en sterk – die het liefst zijn vleugels wil uitslaan, maar vergeten is dat hij kán vliegen. Aan het eind van de coachingcyclus staat-ie aan de rand van zijn nest met z’n vleugels helemaal uitgeklapt, klaar om het leven tegemoet te vliegen. Dat is wat ik mensen meegeef: vertrouwen en een nieuw perspectief.” ~ Karolien

Me Time - yoga & coaching
Karolien Lammens

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: