Gezondheid Natuurgeneeskunde

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden
Amsterdam

Stress geeft op den duur klachten in het lichaam. Stress ontstaat uit toxische belasting, wat op verschillende niveaus kan binnenkomen: via je lichaam, (onverwerkte) emoties en/of giftige (onbewuste) gedachten.

Mijn missie is anderen te helpen bewust te worden hoe ze weer balans kunnen krijgen in hun systeem op fysiek, emotioneel en mentaal gebied.

Fysiek - met de BEST-behandeling wordt niet alleen de gehele energiestroom in je systeem in beeld gebracht, het brengt het ook weer terug in balans waardoor het zelf-herstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Eventueel kan een uitgebreide voedings- en allergietest je laten zien welke voeding je lichaam energie geeft of juist ontneemt.

Emotioneel - met Logosynthese kun je onverwerkte emoties opsporen, die in de loop van de tijd zijn ingekapseld. Met het opheffen van die blokkades kan die vastzittende energie weer vrij stromen.

Mentaal - Heartmath maakt je bewust van datgene wat je energie kost, waardoor je moe wordt, of leegloopt. met Heartmath leer je hoe je dat kan herstellen waardoor rust komt in je lichaam en je hoofd. Met een praktisch stappenplan krijg je handvatten om je veerkracht te trainen, waardoor je het zelf op elk moment kan inzetten.

Essentiƫle olien kunnen op al deze gebieden extra ondersteuning geven en kunnen desgewenst worden ingezet.


Bel Caecilia voor jouw gezondheids-APK 020 - 692 9699.

Praktijk Wel-Zijn werkt volgens 5 natuurgerichte principes en is aangesloten bij de BATC (aanvullende zorgverzekering). 

Biografie / Over Caecilia van der Drift

Na jarenlang als fotografe te hebben gewerkt, kreeg mijn passie voor gezondheid de overhand. Na de benodigde diploma's / certificaten te hebben gehaald zet ik mijn kennis en ervaring nu met veel plezier in als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut.

Ik vind het heerlijk om me te blijven bijscholen en telkens weer te ontdekken dat ik met mijn nieuw opgedane kennis en vaardigheden een ander nog beter kan ondersteunen in zijn proces ...

 

WelZijn Amsterdam, praktijk natuurgeneeskunde
Caecilia van der Drift

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.