Persoonlijke groei Meditatie

AuthenticiteitCirkel - meditatie in contact
Amsterdam

Wil je volledig jezelf zijn in een groep? Wil je weten hoe je echt overkomt bij anderen? Wil je jezelf meer uiten in een groep of je relaties?

De authenticiteitcirkel is een proces van drie maanden en is gemaakt om je natuurlijke essenties zoals; kracht, liefde en zelfvertrouwen te ervaren in contact met anderen. Er zijn een aantal spelregels en vormen waar de groep zich aan houdt. In dat speelveld komen alle projecties die jij hebt op mensen, groepen, de maatschappij naar voren. Door deze projecties te doorzien en te ervaren lossen ze in het moment op. De Persoon van Essentie komt dan vanzelf naar voren. Een ervaring van compleet zijn, liefdevol, vakkundig, stil, helder, krachtig en zacht tegelijk. Dit is hoe je jezelf ervaart wanneer je er simpelweg bent. Zonder verhaal.

De groep staat vooral voor het contact met je moeder en de maatschappij. Dit zijn je voedingsbronnen en het is aan jou om jezelf te reguleren in deze wereld zodat je kunt nemen wat je nodig hebt en kunt geven wat je kwijt wil.

Dit is voor iedereen net iets anders hoewel de grote lijnen hetzelfde zijn. Iedereen verlangt bv naar langdurige zorgzame relaties en eenvoud.

Jezelf innerlijk realiseren wat je bent is een vaardigheid. Hoe je daar vervolgens mee de wereld in stapt is ook vaardigheid. Beide kun je leren en oefenen.

Simpelleven
Ferry Maidman

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.