Persoonlijke groei Dieren

Dierentolk en kracht coach. Hart communicatie met je dier
Amsterdam

Dierentolk en krachtcoaching
Bij Susan Knauf kun je terecht voor dierentolk consulten, kracht coaching en workshops "Dierenkracht in je hart". Voor mens én dier.
 
Voor jezelf en je dier
•  Wat wil mijn huisdier me vertellen?
•  Sta je open voor de spiegel die je dier je aanbied?
•  Wil je je eigen kracht ervaren, lichaamsbewuster worden, anders communiceren met je dier?

Dierentolk sessie
Ben je benieuwd wat je dier je wil vertellen? Wil je leren van je dier en jullie relatie verdiepen? Sta je open voor de spiegel van je dier en wil je een bewust gesprek met je dier? Dieren en kinderen zijn non verbaal intuïtief en reageren sterk op en spiegelen jouw energie.

Krachtcoaching
Wil je je (zachte) kracht ervaren, luisteren naar de wijsheid van je lichaam en meer in contact met je hart komen? We gaan op ontdekkingsreis. Kracht coaching kan je ook ondersteunen in de relatie met je dier.

Interesse?
Mail of bel voor een afspraak . Susan Knauf heeft ruim 14 jaar ervaring in het communiceren met dieren. De praktijk van Susan is gevestigd in Amsterdam (stadsdeel Oost-Watergraafsmeer).
 
Consulten vinden op afspraak plaats in de praktijk of telefonisch. Voor dierentolk-consulten neem je een recente foto/kleurenprint mee. Wil je je dier graag meenemen, informeer dan naar de mogelijkheden. Consulten zijn ook mogelijk in het Engels en Duits. Consults also possible in English.
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 10:00-17:00 uur. De praktijk is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Animos
Susan Knauf

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.