Duurzaamheid Opleiding en Training

Cocreation@Work
Amsterdam

 "Hoe kan ik in mijn werk middels cocreatie een zinvolle eigentijdse bijdrage leveren om de samenleving te verduurzamen en te versterken?”

Als dit ook jouw vraag is, dan is wellicht CocreationWork iets voor jou: een driemaands radicaal vraaggestuurd trimester-scholingsprogramma. Een reis voor en met nieuwsgierige leiders, koerszoekers, creatieve twijfelaars die voelen dat NU beroepshalve het moment is om aan ‘een nieuwe ronde’ te beginnen, met transitiekunde, (zelf-) bewustzijnsonderzoek en cocreatie als belangrijke richtingaanwijzers. In januari 2018 start een volgende lichting CocreationWork. Zie de site. Op de kennismaking op (21 nov. 2017 hoor je er meer over. Welkom! 

Hoe is die opleiding zo ontstaan?

Van 1996-2005 begeleidde ik, als directeur van Stichting Milieubewustzijn, kraamkamer voor vernieuwende initiatieven, vele pioniers en ontwikkelde van daar uit de eenjarige postdoc-opleiding Cocreatie en Cocreatiewetenschappen in 2004. Sinds 2015 geef ik daar een verkorte versie van: CocreationWork. 

Wie ben ik?

Ik ben een grenzenwerker: "Op de grens gebeurt het". Opgeleid als medisch biologe/milieukundige werkte ik tot 1996 als universitair hoofddocent op het grensvlak natuurwetenschap en samenleving. Ik promoveerde in 1995 op 'grenswaarden', op het transdisciplinaire onderwerp ‘On managing reproductive risks of occupational exposure to chemicals’. Ik ben een rasechte ‘inclusief denker’. Naast mijn wetenschappelijke carriere heb ik mij gespecialiseerd in zowel bewustzijnsonderzoek als in  traumatherapie welke beide geintegreerd zijn in mijn opleiding- en coachingspraktijk.

Uiteraard kun je ook 'gewoon' een individueel coachingtraject volgen. Als coach richt ik mij vooral op mensen en organisaties met vragen rond leiderschap in transitieprocessen en rond transmutatiecoaching.

 

 

Compas-sie in Cocreatie
Dr. Anne Stijkel

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.