Persoonlijke groei Meditatie

Zijnsgeoriënteerde meditatie
Landsmeer

In mijn praktijk voor levenskunst geef ik meditatie in beweging en zitmeditatie vanuit de Zijnsgeoriënteerde visie. Meditatie in beweging is een toegankelijke en vriendelijke manier om je aandacht uit je gedachten te halen en aanwezig te zijn bij wat er is. Je beoefent aandachtig gewaarzijn, in het hier en nu zijn. Je laat het op weg zijn los, waardoor je ontspant en landt in dit moment. Tijdens de meditatie in beweging worden zachte bewegingen afgewisseld met meer dynamische bewegingen en oefeningen.

Na meditatie in beweging vervolgen we met zitmeditatie. De meditatie is een herinnering aan onze vrije aard. Een herinnering dat je al thuis bent, goed bent, precies zoals je nu bent. Je beoefent presentie, op je gemak zijn met wat er in je leeft, waardoor je de rijkdom gaat ervaren van wie je bent.

Omdat aandachtig hier en nu zijn niet is wat je in het dagelijks leven gewend bent, vraagt het herinnering en training. Meditatie in een groep kan hier ondersteunend en inspirerend bij zijn. Het is een prettige vorm van bewustzijnstraining die jou in het dagelijks leven helpt koers te houden.

Meditatie in beweging en zitmeditatie wordt gegeven in kleine groepen in een serie van 5 bijeenkomsten. Ook individuele les is mogelijk.

Praktijk voor levenskunst Zo wil ik leven
Jacqueline Vader

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.