Welzijn Stervens- en uitvaartbegeleiding

Massagetherapie en persoonlijke begeleiding bij rouw en verlies
Amsterdam

We krijgen in ons leven allemaal te maken met rouw en verlies. Daar zijn we in principe voor toegerust. Maar het kan zijn dat je in jouw rouwproces behoefte krijgt aan ondersteuning.

Na een verlies van een naaste, maar ook van je relatie of van werk, is je wereld anders. Je hebt je te verhouden met soms grote gevoelens die je helemaal lijken over te nemen. Of je kunt juist niet meer voelen, je trekt je terug, je lijkt vervreemd van jezelf en je gaat op de automatische piloot verder. Daar waar je wereld eerst veilig en overzichtelijk leek, voelt hij nu misschien ontheemd en onveilig. En waar de buitenwereld vaak onuitgesproken vindt dat het maar over moet zijn, blijf jij van slag.

In De Luwte is ruimte en aandacht voor jouw verhaal en gevoel, door middel van gesprek en aanraking. Je kunt door de aanraking weer contact gaan maken met gevoel dat geblokkeerd is geraakt. Wanneer je juist overspoeld wordt door je emoties is er ruimte om je gevoel te ervaren, waardoor er meer acceptatie kan ontstaan. Dit alles kan je mogelijk helpen meer houvast te gaan ervaren en meer contact te maken met je kracht en je vermogen om je te verhouden met deze nieuwe situatie. De aanraking van een massage kun je ook als troostend ervaren. Je kunt misschien spanning los gaan laten en weer gaan voelen wat jij nodig hebt om verder te gaan.

Rouwenmetcompassie
Corinne de Graaf

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.